Volume & Sculpturing / Filler

Få naturlig volumen og kontur i ansigtet tilbage med naturlig filler. Vi kan fjerne rynker og genskabe hudens vitalitet i hele ansigtet.

Filler kan genskabe volumen i læber, konturering af læber, skabe markerede kindben, skarpere hage og jawline (V-shape). Det kan også udbedre rynker f.eks. rynker under øjnene. I alle tilfælde opnås et naturligt, frisk og ungdommeligt udseende af huden.

Hos Klinik Nygaard har vi stor ekspertise og mange års erfaring i behandling med fillers.
Vi kan vejlede dig grundigt i hvilken behandling der passer bedst til dig. En vejleding og analyse af huden er altid gratis hos os.

Du er i trygge hænder hos os

5-stars
Top kvalitet
Det er altid en rar og tryg oplevelse hos Klinik Nygaard. Der er pænt, rent og hyggeligt. Der er sat god tid af, til alle de spørgsmål der kunne være. Ninna giver en fantastisk og professionel rådgivning, og skaber smukke resultater. Jeg har fået lavet fillers flere gange hos Ninna, og jeg vil klart anbefale Klinik Nygaard.
25. august
5-stars
Fremragende service og yderst tilfreds…
Fremragende service og yderst tilfreds med behandlingen - kommer helt sikkert igen
16. august
5-stars
Kan helt klart anbefale Nygaard
Kan helt klart anbefale Nygaard, fik forkert behandling hos en anden klinik, og var helt knust...Ninna er fantastisk til at vejlede, og min hud er sund og ser frisk ud i dag. Jeg kan kun anbefale klinikken, man føler sig altid velkommen.
5. september
5-stars
Ninna er fantastisk
Ninna er fantastisk, hun er tålmodig og så dygtigt til hendes arbejde. Super kvalitet produkter og god rådgivning. Jeg som en meget besværlig kunder kan KLART anbefale denne skønne klink til hver en tid :)!
18. august
5-stars
Kan kun anbefales
Ninna er super dygtig til det hun laver, man føler sig tryg under hele forløbet, og Ninna er god til at forklare hvad hun gør, hvad der skal ske og svare på diverse spørgsmål man måtte have. Jeg er igang med hårfjerningsbehandling, og det er gået rigtig godt indtil videre! Hvis de havde laser til fjernelse af tatovering, ville jeg også komme og få det gjort hos hende 🙂
16. august
5-stars
Kan kun anbefale behandlingerne
Kan kun anbefale behandlingerne. Ninna er meget dygtig. Jeg vil helt sikkert komme tilbage.
16. august
5-stars
Der er altid god vejledning ift den…
Der er altid god vejledning ift den behandling der skal udføres😊
16. august
5-stars
Ninna er super dygtig
Ninna er super dygtig. Har fået lavet læber her med rigtig pænt resultat 🙂
16. august
5-stars
Jeg har fået lavet filler i læberne af…
Jeg har fået lavet filler i læberne af flere omgange nu, og jeg kan virkelig anbefale dette sted! Ninna er meget dygtig og professionel i det hun laver! Hvis man skulle være nervøs for første gang, er Ninna samtidig god til at skabe ro så nervøsiteten dæmpes! Er meget glad for mit resultat!
16. august
5-stars
Flot naturligt resultat
Altid en super oplevelse ved Ninna! Flot naturligt resultat og god vejledning☺️
16. august
5-stars
et meget professionelt team
et meget professionelt team. Jeg vil gerne komme tilbage
16. august
5-stars
et top profionalt sted
et top profionalt sted, ville aldrig bruge andre steder. de kommer med input for at få den bedste behandling.
16. august

Læbeforstørrelse – Hage – Kindben

Læbeforstørrelse før-efter

Læber-før Læber-efter

Læbeforstørrelse før-efter

Information om behandlingen

Hvad er Ikke-Permanente Fillers?

Filler er en krystalklar gele der består af stabiliseret naturlig hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. 

Hyaluronsyren injiceres i huden, hvor den har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt, der skaber fylde.

Resultatet er en synlig forbedret hudkvalitet, hvor elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant.

Fillers kan dermed genopbygge den tabte volume i dit ansigt helt naturligt. 

Hvor længe holder en Filler behandling?

Holdbarheden afhænger meget af forskellige faktorer. For eksempel hudens blodcirkulation, kroppens nedbrydelsesevne og hvor meget bevægelse, der er i det injicerede område.

Som oftest holder resultat i læberne i 7-12 måneder. I kindbenene og under øjnene er det videnskabeligt bevist, at visse produkter kan holde helt op til 2 år. Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandlet. Erfaring viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden. 

Vi arbejder med Belotero fillers, der er FDA-godkendt og CE-mærket. Vi har valgt udelukkende at arbejde med Beloteros produkter, da vi mener at det er den bedste filler og den er udviklet til at holde længere end alle andre fillers og skinboosters på markedet. Beloteros produkter har en ekstra krydslinkende proces, der giver en bedre balance med højere elasticitet, plasticitet og kohæsivitet. Det øger fillerens integration i huden og hyaluronmolekylerne tager længere tid om af blive nedbrudt, og dermed opnås en længere holdbarhed. Beloteros ekstra krydslinkede teknologi er patenteret, og kan derfor ikke kopieres af de andre konkurrenter. 

Er en behandling med Filler noget for mig?

Huden vil uundgåeligt miste sit ungdommelige udseende i takt med, at produktionen af kroppens naturlige volumenskabende og fugtgivende stoffer såsom hyaluronsyre (HA) mindskes med alderen. Dette betyder at vores hud bliver mindre elastisk, tør og træt, hvilket giver linjer og rynker, hvor huden engang var ungdommelig, glat og strålende. 

I dag kan tegn på den naturlige aldningsproces reduceres ved at tilføre den samme fugtgivende og volumenskabende hyaluronsyre til huden igen. 
Klinik Nygaard arbejder med Beloteros helt naturlige sukkermolekyler, der booster og giver fugt til huden. 

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Inden din første behandling med filler, skal du til en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske. Er du tidligere behandlet med filler hos Klinik Nygaard, kan du bestille tid med det samme uden konsultation.  

Under konsultationen gennemgås dine forventninger og ønsker til behandlingen. Dit ansigts symmetri og hudkvalitet analyseres, og det vurderes hvordan de bedst mulige resultater skabes.

Du får her mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have til behandlingen. Udover en grundig kosmetisk vejledning vil du blive informeret både skriftligt og mundtligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 
Konsultationen er en del af vores service og kan bookes online. Konsultationen er gratis uanset om du vælger behandling eller ej.

På behandlingsdagen

Når du møder op til behandling, vil du blive modtaget af vores kosmetiske sygeplejerske, som fremover vil være din kontaktperson og følge dig gennem hele dit forløb. I vil sammen gennemgå din behandlingsplan og de ønskede resultater. 

Inden selve behandlingen bliver der påført overflade bedøvelse, lidokain, som skal sidde på huden 30-40 min før behandlingen.
Der vil blive taget fortrolige før/efter billeder til din journal. 
Derefter begynder din behandling med Fillers. Produktet injiceres i huden med en meget tynd og fin nål. Vi anvender produkter med yderligere tilsat lidokain, dette øger komforten og minimerer ubehag under injektionsbehandlingerne.

En filler behandling tager cirka 30 minutter, afhængig af dine ønsker og behandlingsområder. Nævn ved tidsbestilling hvis du ønsker mere tid sat af. 
Vores erfaring siger, at ikke alle er glade for nåle, og det kræver måske lidt ekstra tid for dig at blive klar. Der vil ikke blive ændret i prisen, ved behov for ekstra tid til behandling.

Filler behandling

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed.
Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage.
Efter behandlingen må der ikke anvendes make-up og creme før efter 4 timer.

Hvad er prisen?

Du betaler for mængden af filler-produktet. Det betyder at du i princippet kan fordele produktet over flere områder.
Det varierer meget fra person til person, hvor dybe rynker man har. Derfor vil det være individuelt hvor meget filler der skal benyttes til at opnå den ønskede effekt.

Hvilke områder kan man behandle med Fillers?

Har du spørgsmål?

Fik du svar?

Ellers vil vi glæde os til at snakke med dig, og hjælpe dig med at slippe af med dine rynker og linjer.