Permanent Makeup

Er du ked af assymetriske bryn, for lidt fylde, manglende hårstrå – eller ønsker du bare at slippe for hele tiden at skulle optegne dine bryn? 

Permanent makeup/Mikropigmentering er den perfekte løsning for både kvinder og mænd, som ønsker sig et perfekt udseende 24 timer i døgnet. Det er ideelt for kvinden eller manden der har en travl hverdag, uden tid til at opfriske makeuppen, for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af at makeuppen løber.

Med permanent makeup kan du give dine øjenbryn ny kontur ved naturlig hårpåtegning, eller en let skygge.

Vi tager altid udgangspunkt i dine eksisterende bryn. Både hår, længde, farve og stråretning, for at skabe et helt naturligt resultat for dig – dette sammenlagt med dine ønsker for smukke bryn.

Information om behandlingen

Hvad er Permanent makeup?

Princippet er som ved en tatovering, men vi bruger teknikker samt farver, specielt udviklet til permanent makeup, og vi lægger kun farven i det yderste hudlag, mellem 0,2 og 0,5 mm dybt.

Med en mikrotynd nål bliver allergitestet mineralsk farve tilført det ydre hudlag. Vores mineralfarver bliver individuelt tilpasset, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Behandlingen udføres med sterile engangsværktøjer, og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder. Alle vores farver er rene plantefarver. De er tilsat mineralstoffer, opløst i alkohol og destilleret vand, og er derfor særlig godt egnet til ømfindlig hud. Vi benytter
selvfølgelig kun EU-godkendte farver.

Hvilken type bryn?

Vi tilbyder to slags bryn. Den ene er microblading, og den anden er hybridbryn. Til forundersøgelsen vil vores kosmetiske sygeplejerske Ninna vurdere dit ansigt, og hjælpe dig med at beslutte hvilken teknik og farve der er den rigtige for dig ud fra æstetisk erfaring, dine ønsker og din ansigtsanatomi.

Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling, og at justere det som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Vores målsætning er at tilføre udseendet det lille ekstra, og give både kvinder og mænd mere sikkerhed og selvtillid.

Microblading / Hairstrokes

Microblading er en manuel tatoveringsmetode, hvor man konstruerer knivskarpe hårstrå med et lille knivblad. Der udarbejdes fine, tynde streger i hudens øverste lag. Stregerne formes og placeres mellem dine egne hårstrå så dine bryn fremstår mere tætte, fyldige og ensartede.

Hybridbryn

Hybrid bryn har samme fremgangsmåde som ved microblading, forskellen er, at der udover hårståene lægges en skygge i brynet. Skyggen giver et mere markeret look, skaber en blød overgang fra dit naturlige bryn til de nylagte hårstrå og giver en bedre dybde.

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Før behandlingen skal du til en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske. Forundersøgelsen kan laves på samme dag, som behandlingen. 
Har du i forvejen fået lavet permanent make-up et andet sted end hos os, skal du booke tid til en forundersøgelse min. 24 timer inden din behandling, hvor vi tager stilling til om vi kan behandle dine bryn.

På behandlingsdagen

Med en mikrotynd nål bliver allergitestet mineralsk farve tilført det ydre hudlag. Vores mineralfarver bliver individuelt tilpasset, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Permanent makeup opmåling

Efter behandlingen

Dine bryn vil være en del mørkere i de første 4 til 5 dage. Efter 5 dages tid vil du opleve at farven falmer 30 til 60%. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge at fjerne det selv.
Du skal tålmodigt vente 5 dage så farven kan falme på egen hånd. Overholder du ikke din aftercare retningslinjer eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og derfor ikke optimalt.
På dagen skal du rense dine bryn med PhiWipe 3-5 gange og påføre den creme du får med hver gang du har afrenset. Det er vigtigt, at du kommer creme på hver gang, du har renset dine bryn. 
De efterfølgende 4-5 dage (din helings – periode) skal du vaske dine bryn med neutral sæbe 3-5 gange om dagen og påføre cremen efter hver afvaskning. 
Det er vigtigt, at du overholder følgende retningslinjer i din helingsperiode:

• Sov gerne på ryggen de første 2-3 dage. 
• Ingen sol/solarium mens dine bryn heler og vigtigt at bruge spf 50 efterfølgende. 
• Ingen sved i 4-5 dage. 
• Ingen klor/saltvand i 7-10 dage. 
• Ingen makeup på de nye bryn den første uge. 
• Undgå at klø når dine bryn heler.

Husk på at din hud først er helet 100% op efter 3-4 uger og du derfor først kan se det endelige resultat deromkring.
Aftercare udgør 80% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til artistens rådgivning, fordi hvis du ikke gør, så du kan miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes, vask af bryn og
anvendelse af den medfølgende creme er af stor betydning.

Har du spørgsmål?

Fik du svar?

Ellers vil vi glæde os til at snakke med dig, og hjælpe dig med at få de perfekte bryn du ønsker dig.