Er du generet af dine rynker, linjer eller en løs hud?

Rynker og linjer er helt naturlige, og kommer med alderen som følge af de ansigtstræk og den mimik du har.
Dog kan rynker og linjer blive kosmetisk generende for nogle, når de får en til at se ældre ud end man føler sig. Vi har stort fokus på dig og din naturlige skønhed når vi vejleder og behandler. Vi sætter en ære i at lave naturlige og æstetiske resultater – med dine ønsker i fokus.

Vi tager det personligt

Vi er et lille professionelt team bestående af to kosmetiske hudsygeplejersker og en dermatolog. 
Vi prioriterer en grundig personlig vejledning, med god tid til at informere og inddrage dig i din behandling, så du kan føle dig tryg og opnå det resultat du ønsker dig. 

Vi tilbyder en gratis kontrol efter 14 dage, hvor vi følger op på behandlingen og sikrer os at du føler dig godt tilpas og tilfreds under hele forløbet. 

5-stars
Top kvalitet
Det er altid en rar og tryg oplevelse hos Klinik Nygaard. Der er pænt, rent og hyggeligt. Der er sat god tid af, til alle de spørgsmål der kunne være. Ninna giver en fantastisk og professionel rådgivning, og skaber smukke resultater. Jeg har fået lavet fillers flere gange hos Ninna, og jeg vil klart anbefale Klinik Nygaard.
25. august
5-stars
Fremragende service og yderst tilfreds…
Fremragende service og yderst tilfreds med behandlingen - kommer helt sikkert igen
16. august
5-stars
Kan helt klart anbefale Nygaard
Kan helt klart anbefale Nygaard, fik forkert behandling hos en anden klinik, og var helt knust...Ninna er fantastisk til at vejlede, og min hud er sund og ser frisk ud i dag. Jeg kan kun anbefale klinikken, man føler sig altid velkommen.
5. september
5-stars
Ninna er fantastisk
Ninna er fantastisk, hun er tålmodig og så dygtigt til hendes arbejde. Super kvalitet produkter og god rådgivning. Jeg som en meget besværlig kunder kan KLART anbefale denne skønne klink til hver en tid :)!
18. august
5-stars
Kan kun anbefales
Ninna er super dygtig til det hun laver, man føler sig tryg under hele forløbet, og Ninna er god til at forklare hvad hun gør, hvad der skal ske og svare på diverse spørgsmål man måtte have. Jeg er igang med hårfjerningsbehandling, og det er gået rigtig godt indtil videre! Hvis de havde laser til fjernelse af tatovering, ville jeg også komme og få det gjort hos hende 🙂
16. august
5-stars
Kan kun anbefale behandlingerne
Kan kun anbefale behandlingerne. Ninna er meget dygtig. Jeg vil helt sikkert komme tilbage.
16. august
5-stars
Der er altid god vejledning ift den…
Der er altid god vejledning ift den behandling der skal udføres😊
16. august
5-stars
Ninna er super dygtig
Ninna er super dygtig. Har fået lavet læber her med rigtig pænt resultat 🙂
16. august
5-stars
Jeg har fået lavet filler i læberne af…
Jeg har fået lavet filler i læberne af flere omgange nu, og jeg kan virkelig anbefale dette sted! Ninna er meget dygtig og professionel i det hun laver! Hvis man skulle være nervøs for første gang, er Ninna samtidig god til at skabe ro så nervøsiteten dæmpes! Er meget glad for mit resultat!
16. august
5-stars
Flot naturligt resultat
Altid en super oplevelse ved Ninna! Flot naturligt resultat og god vejledning☺️
16. august
5-stars
et meget professionelt team
et meget professionelt team. Jeg vil gerne komme tilbage
16. august
5-stars
et top profionalt sted
et top profionalt sted, ville aldrig bruge andre steder. de kommer med input for at få den bedste behandling.
16. august

Vores rynkebehandlinger

En af vores mest populære rynkebehandlinger, er med et muskelafslappende middel, der effektivt fjerner eksisterende rynker og forebygger nye.

SkinPen er en microneedling behandling, hvor vi udnytter hudens egen evne til at reparere og udglatte huden – samt minimere ar og grov hudstruktur.

Filler er en injektionsbehandling med naturlig hyaluronsyre, der injiceres i huden med en udglattende og udfyldende effekt i rynker og linjer. 

Kemisk peeling er en kraftig behandling, forbeholdt hudlæger og hudsygeplejersker. Peelingen virker hudfornyende, opstrammende og udglattende.

CO2 laser er en kraftig opstrammende og rynke-reducerende hudlæge behandling, der giver et langvarigt resultat. 

Er du i tvivl om hvilken behandling der er bedst for dig?

En konsultation hos vores hudsygeplejerske er altid gratis.
Her vil i sammen gennemgå dine ønsker og spørgsmål, og du vil få råd og vejledning til hvilken behandling der passer bedst til din hudtype og udfordringer.