Nygaards Botox Guide

En behandling med Botox er den mest populære anti-rynke behandling, til at opnå effektiv rynkereduktion.

En botoxbehandling er en effektiv løsning, til dig der ønsker at fjerne dybe rynker og linjer. De fleste rynker kan behandles med Botox, så man opnår et yngre, mildere og friskere udseende. 

Oversigt

Information om behandlingen

Hvad er Botox?

Botox er den mest anvendte betegnelse for stoffet botulinum toxin type A, som er dannet af Clostridium Botulinum. Botox har i mange år været anvendt i store mængder til sygdomsbehandling af spastiske muskler, hos både børn og voksne.
Injektionsbehandlingen med botulinum toxin i små mængder er en sikker behandlingsform, der har været anvendt til kosmetiske behandlinger de seneste 14 år. I dag er det den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan.

De præparater vi anvender er; Azzalure og Vistabel. De er begge gennemtestede muskelafslappende midler, som anvendes til at behandle uønskede rynker i ansigtet, som fx pandelinjer, smilerynker, rynker mellem øjenbrynene og rynker på hagen. Botox kan også løfte øjenbrynet, mundvigene, halsen, samt reducere tandkødssmil og gøre kæben smallere.

Hvordan virker Botox?

Rynker kommer med alderen, og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede og manglende overskud. Rynkerne skyldes sammentrækning af musklerne, hvor huden bliver foldet. Dette kaldes dynamiske rynker.

Botox virker ved at hæmme nerveimpulsen til de muskler der injeceres i, så de slapper af. Det resulterer i at huden udglattes og de uønskede rynker mindskes eller fjernes helt. 

Resultatet er et mere ungdommeligt og frisk udtryk. Fine linjer og rynker udglattes hurtigst, men også dybe rynker reduceres over tid.

Vi tilpasser altid behandlingen til dit ansigt, for dermed at skabe det bedst mulige resultat ud fra dit udseende. 
Det er vigtigt at man beholder sin personlige ansigtsmimik, så man kan smile og grine som før behandlingen.

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Inden din første behandling med Botox, skal du til en konsultation hos vores hudlæge. 
Under konsultationen gennemgås dine ønsker til rynkebehandlingen. Dit ansigt analyseres og det vurderes, hvordan de bedst mulige resultater skabes.

Du får her mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have til behandlingen. Udover en grundig kosmetisk vejledning, vil du blive informeret både skriftligt og mundtligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 
Konsultationen er en del af vores service og kan bookes online.
Konsultationen er gratis uanset om du vælger behandling eller ej.

Botox behandling

På behandlingsdagen

Når du møder op til behandling, vil du blive modtaget af vores kosmetiske sygeplejerske, som fremover vil være din kontaktperson og følge dig gennem hele dit forløb. Der vil blive taget fortrolige før/efter billeder til din journal.
Inden selve behandlingen udføres, analyseres dine rynker yderligere, og i gennemgår det planlagte behandlingsforløb sammen. 
Under selve behandlingen injiceres små dråber Botox i musklerne, hvor der ønskes effekt.

En botox behandling tager cirka 30 minutter, afhængig af dine ønsker og behandlingsområder. Nævn ved tidsbestilling hvis du ønsker mere tid sat af. 
Vores erfaring siger, at ikke alle er glade for nåle, og det kræver måske lidt ekstra tid for dig at blive klar. Der vil ikke blive ændret i prisen ved behov for ekstra tid til behandling.

Botox behandling

Efter behandlingen

Der ses let og kortvarig rødme efter behandlingen. Dette forsvinder i løbet af en times tid. Du kan med det samme genoptage dine daglige gøremål uden nogle former for gene. 
I 4 timer efter behandlingen er det dog vigtigt ikke at massere og trykke på det behandlede område. I 2-4 timer må du ikke ligge ned. 
Det frarådes at indtage alkohol, gå i varmt bad og dyrke hård fysisk motion i 24 timer efter behandlingen. 

Effekten af behandlingen indtræder indenfor 5-10 dage. Du kan forvente at se friskere og yngre ud. Behandlingen vil åbne dine øjne op og gør huden mere fin at se på, afhængig af hvilket område der behandles. Dit ansigt vil se sundere, glattere og friskere ud. 
Denne type behandling resulterer, at vores kunder oplever en større tilfredshed med deres udseende, hvilket medfører en større selvtillid og mere glæde.

Hvilke områder kan man behandle med Botox?

Har du spørgsmål?

Fik du svar?

Ellers vil vi glæde os til at snakke med dig, og hjælpe dig med at slippe af med dine rynker og linjer.

Priser

Prisen på Botox er delt i områder. Du kan frit kombinere de områder du ønsker. 
Eksempel: 2 områder kan være bekymringsrynke (1 område), nedadgående mundvige (½ område) og lille brynløft (½ område).

 • Forundersøgelse af hudlæge
  Gratis
 • Kontrol efter 14 dage
  Gratis
 • ½ område
  800 DKK
 • 1 område
  1.500 DKK
 • 2 områder
  2.300 DKK
 • 3 områder
  3.000 DKK
 • 4 områder
  3.500 DKK
 • 5 områder
  3.900 DKK
 • 6 områder
  4.300 DKK
 • Mod sved i armhuler, hårdbund eller tindinger
  4.500 DKK
 • Mod sved i begge håndflader
  7.000 DKK