Profhilo

Er du træt af slap, kreppet og løs hud på hals, hænder, ansigt og décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling til disse områder. Få en naturlig og ensartet hud.

Hvad er Profhilo?

Profhilo har vundet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling. Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for ar være en bio-stimulator, idet den får vores egen hud til at producere store mængder af kollagen og elastin, hvorfor huden opstrammes og rynker glattes.

Profhilo indeholder det naturligt forekommende stof Hyaluronsyre, der findes naturligt i vores krop, og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Hyaluronsyren i Profhilo er behandlet på en bestemt måde, så det hjælper med at fremme produktionen af kollagen og elastin i huden.

Profhilo injiceres lige under hudens overflade, hvorefter det fordeler sig jævnt. Øjeblikkeligt efter behandlingen øges hydreringen og dermed udglattes de fine linjer og rynker. Det er her Profhilo adskiller sig mest fra filler, som i stedet fylder huden ud for at mindske rynker. Med Profhilo kan du derfor opnå et mere naturligt og ensartet resultat.

profhilo

Hvordan foregår behandlingen?

Profhilo injiceres via meget få stik i området med løs og kreppet hud. Spredningen af produktet er stor, hvorfor hele huden bliver forynget og ikke kun der hvor injektionen udføres. Profhilo øger ikke volumen i huden, som ved filler injektioner, derfor bliver resultatet aldrig kunstigt og unaturligt!

Hvilke behandlinger kan man lave med Profhilo?

En Profhilo behandling er ofte benyttet til at forynge eller forskønne ansigt eller krop. 

  • Hele ansigt
  • Kinder
  • Hals
  • Décolleté
  • Hænder
  • Arme

Hvor længe holder Profhilo?

4 uger efter første injektion vil huden være betydeligt strammet op. Her anbefales det at lave endnu en behandling.

Resultatet af behandlingen er langvarig, og kan holde op til et år men typisk omkring 6-8 måneder.
Vi anbefaler at holde det flotte resultat ved lige med én behandling hver 6. – 8 måned. Du kan se mere om priserne for en behandling her.  

Behandlingsforløbet

Forberedelse

Inden din første behandling med Profhilo, skal du til en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske.

Under konsultationen gennemgås dine forventninger og ønsker til behandlingen. Dit ansigts symmetri og hudkvalitet analyseres, og det vurderes hvordan de bedst mulige resultater skabes.

Du får her mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have til behandlingen. Udover en grundig kosmetisk vejledning, vil du blive informeret både skriftligt og mundtligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 
Konsultationen er en del af vores service, og kan bookes online. Konsultationen er gratis uanset om du vælger behandling eller ej.

På behandlingsdagen

Når du møder op til behandling, vil du blive modtaget af vores kosmetiske sygeplejerske, som fremover vil være din kontaktperson og følge dig gennem hele dit forløb. I vil sammen gennemgå din behandlingsplan og de ønskede resultater. 

Inden selve behandlingen bliver der påført overflade bedøvelse, lidokain, som skal sidde på huden 30-40 min før behandlingen.
Der vil blive taget fortrolige før/efter billeder til din journal. 
Derefter begynder din behandling med Profhilo. Produktet injiceres i huden med en meget tynd og fin nål. Vi anvender produkter med yderligere tilsat lidokain, dette øger komforten og minimerer ubehag under injektionsbehandlinger.

En Profhilo behandling tager cirka 30 minutter, afhængig af dine ønsker og behandlingsområder. Nævn ved tidsbestilling hvis du ønsker mere tid sat af. 
Vores erfaring siger, at ikke alle er glade for nåle, og det kræver måske lidt ekstra tid for dig at blive klar. Der vil ikke blive ændret i prisen, ved behov for ekstra tid til behandling.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan stikkende hvor injektionen er fortaget ses. Det kan ligne små myggestik. Disse forsvinder indenfor 12-24 timer. Der kan endvidere opstå forbigående blå mærker. Som udgangspunkt kan man sagtens tage på arbejde dagen efter.