Skinbooster

Fugtboost til huden, der giver et nyt liv til dit ansigt – med forbedret hudkvalitet, en ny smuk glød, og minimering af fine linjer og rynker.

Skinbooster er en ny og innovativ metode, som anvendes i hele huden for at forbedre hudens kvalitet og glød. Der anvendes et meget tyndt fillerpræparat, som indeholder store mængder af stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle der forekommer naturligt i kroppen. Hyaluronsyre er en krystalklar gel, der kan injiceres i hudens øverste lag, hvor den har en unik evne til at binde vand til sig, og dermed udvide vævet med en udglattende, fornyende effekt. 

Resultatet er en synlig forbedret hudkvalitet, hvor elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant. Du vil se en udglatning af huden, samt minimering af fine linjer, rynker og ar.

Oversigt

Du er i trygge hænder hos os

5-stars
Ninna er den bedste -5/5!🥇🤍
Jeg har gået hos Ninna i snart 2 år, og hun er den eneste, der får lov til at give mig behandling! Jeg får behandling mod min Rosacea både klinisk og hjemmebehandling, jeg får botox og man får altid 110% kvalitetsvejledning! Klinik Nygaard får mine aller største anbefalinger!❤️❤️
23. august
5-stars
Hygiejne og vejledning i højsædet.
Hvis du søger et seriøst sted, til at udføre din næste behandling - kan du trygt vælge Klinik Nygaard! Her tænker man på resultat før penge, jeg havde længe gået og ønsket mig flere forskellige behandlinger, men Ninna sagde da jeg forslog de forskellige at én af de behandlinger jeg ønskede, faktisk den dyreste, ville hun være ked af at lave endnu, da mit ansigt ikke behøvede det endnu, og at det ville være en rigtig god idé at vente med sådan noget, til alderen havde sat flere spor. (Filler i kindben) Ninna vejleder også helt fuldkommen fantastisk i hvornår nok er nok, om vi taler botox eller filler - eller noget tredje. Hun sørger hele tiden for man ikke mister indsigten i hvornår man ser unaturlig ud. Du kan altså her få en behandler, som oprigtig ønsker det bedste for dig, uden pengene er i første række og hvor naturlighed er i højsædet.
16. august
5-stars
Fremragende service og yderst tilfreds…
Fremragende service og yderst tilfreds med behandlingen - kommer helt sikkert igen
16. august
5-stars
Kan helt klart anbefale Nygaard
Kan helt klart anbefale Nygaard, fik forkert behandling hos en anden klinik, og var helt knust...Ninna er fantastisk til at vejlede, og min hud er sund og ser frisk ud i dag. Jeg kan kun anbefale klinikken, man føler sig altid velkommen.
5. september
5-stars
Top kvalitet
Det er altid en rar og tryg oplevelse hos Klinik Nygaard. Der er pænt, rent og hyggeligt. Der er sat god tid af, til alle de spørgsmål der kunne være. Ninna giver en fantastisk og professionel rådgivning, og skaber smukke resultater. Jeg har fået lavet fillers flere gange hos Ninna, og jeg vil klart anbefale Klinik Nygaard.
25. august
5-stars
STOR anbefaling
STOR anbefaling! Jeg har besøgt klinikken en enkelt gang for at få lavet botox og læber. Ninna er super dygtig og er rigtig god til at rådgive om hvad der passer til netop ens egne ansigtstræk. Man får god vejledning og man føler sig virkelig i trygge hænder hos Ninna.! Jeg ser allerede frem til næste besøg!
19. august
5-stars
Ninna er fantastisk
Ninna er fantastisk, hun er tålmodig og så dygtigt til hendes arbejde. Super kvalitet produkter og god rådgivning. Jeg som en meget besværlig kunder kan KLART anbefale denne skønne klink til hver en tid :)!
18. august
5-stars
Altid den bedste behandling 😍
Altid den bedste behandling 😍 Jeg tager kun til klinik Nygaard, når jeg fx skal have fillers eller botox. De er top professionel og så søde! Hver ny behandling bliver man grundig sat ind i det hele, og forklaret hvordan det fungere. Jeg er kommer der, fra de startede, og jeg kommer altid igen! Anbefaler stedet til alle, der ønsker den bedste behandling og de smukkeste resultater.
17. august
5-stars
Kan kun anbefales
Ninna er super dygtig til det hun laver, man føler sig tryg under hele forløbet, og Ninna er god til at forklare hvad hun gør, hvad der skal ske og svare på diverse spørgsmål man måtte have. Jeg er igang med hårfjerningsbehandling, og det er gået rigtig godt indtil videre! Hvis de havde laser til fjernelse af tatovering, ville jeg også komme og få det gjort hos hende 🙂
16. august
5-stars
Kan kun anbefale behandlingerne
Kan kun anbefale behandlingerne. Ninna er meget dygtig. Jeg vil helt sikkert komme tilbage.
16. august
5-stars
Der er altid god vejledning ift den…
Der er altid god vejledning ift den behandling der skal udføres😊
16. august
5-stars
Ninna er super dygtig
Ninna er super dygtig. Har fået lavet læber her med rigtig pænt resultat 🙂
16. august
5-stars
Jeg har fået lavet filler i læberne af…
Jeg har fået lavet filler i læberne af flere omgange nu, og jeg kan virkelig anbefale dette sted! Ninna er meget dygtig og professionel i det hun laver! Hvis man skulle være nervøs for første gang, er Ninna samtidig god til at skabe ro så nervøsiteten dæmpes! Er meget glad for mit resultat!
16. august
5-stars
Flot naturligt resultat
Altid en super oplevelse ved Ninna! Flot naturligt resultat og god vejledning☺️
16. august
5-stars
et meget professionelt team
et meget professionelt team. Jeg vil gerne komme tilbage
16. august
5-stars
et top profionalt sted
et top profionalt sted, ville aldrig bruge andre steder. de kommer med input for at få den bedste behandling.
16. august
5-stars
Har fået botox flere gange samt lavet…
Har fået botox flere gange samt lavet de smukkeste læber. Jeg skal helt sikkert have lavet filler igen, da Ninnas teknik sidder lige i skabet! Botox tid er booket og glæder mig til et friskt ansigt atter en gang. Klinikken har også som nogle af de få det fantastiske mærke ZO skin og Ninna laver et skræddersyet program, som passer til lige din hud. Varme anbefalinger herfra !
16. august

Information om behandlingen

Hvad er forskellen på Skinbooster og Mesoterapi?

Forskellen på skinbooster og mesoterapi er, at mesoterapi bygger på hyaluronsyremolekyler der ikke er krydsbundet. Det vil sige, at effekten af mesoterapi er meget kortvarig – måske kun en uges tid. Skinbooster holder 9-12 måneder da molekylerne er krydsbundne. Mesoterapi må laves af alle, hvorimod skinboostere kun må håndteres af læger og sygeplejersker. Skinboostere injiceres nemlig i læderhuden, hvor produktet virker hudforyngende og fornyende. Mesoterapi ligges derimod i overhuden. Skinbooster er klart at foretrække da effekten er langvarig.

Hvordan virker en skinbooster?

En skinbooster behandling er særligt godt til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er især i disse områder at huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre, og at hudkvalitet forringes markant med alderen.

Fordelen ved behandlingen er endvidere, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt en skinbooster. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.

Hvor længe holder en skinbooster behandling?

Vi arbejder med Belotero skinboosters, der er FDA-godkendt og CE-mærket. Vi har valgt udelukkende at arbejde med Beloteros produkter, da vi mener at det er den bedste filler, og den er udviklet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Beloteros produkter har en ekstra krydslinkende proces, der giver en bedre balance med højere elasticitet, plasticitet og kohæsivitet. Det øger fillerens integration i huden og hyaluronmolekylerne tager længere tid om af blive nedbrudt, og dermed opnås en længere holdbarhed. Beloteros ekstra krydslinkede teknologi er patenteret og kan derfor ikke kopieres af de andre konkurrenter. 

Effekten af en behandling med Skinbooster filler er midlertidig, og afhængig af hvilken metode og hvilket produkt man benytter. En behandling med skinbooster vil typisk holde mellem 6 – 12 måneder.

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Inden behandlingen skal du til en forundersøgelse i Klinik Nygaard- såfremt du ikke har fået fillers hos os tidligere.
Til forundersøgelsen analyseres dit ansigt, dit fugtniveau samt overordnede hudkvalitet.
Ud fra denne analyse tilrettelægger vores kosmetiske sygeplejerske en behandlingsplan der passer til din hudtype.
Du vil blive mundtligt og skriftligt informeret om behandlingen. Under forundersøgelsen vil du få mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have. 
Efter forundersøgelsen får du 48 timers betænkningstid. Har du tidligere fået fillers hos Klinik Nygaard, kan du behandles samme dag. 

På behandlingsdagen

Når du møder op til behandling, vil du blive modtaget af vores kosmetiske sygeplejerske, som fremover vil være din kontaktperson og følge dig gennem hele dit forløb. I vil sammen gennemgå din behandlingsplan og de ønskede resultater. 

Inden selve behandlingen bliver der påført overflade bedøvelse, lidokain, som skal sidde på huden 30-40 min før behandlingen.

Der vil blive taget fortrolige før/efter billeder til din journal. 
Herefter påbegyndes behandlingen med skinbooster, der injiceres små dråber produkt i hele huden med en meget tynd og fin nål.
Ved fine ar og linjer, lægger vi en koncentreret dosis for især at forbedre hudkvaliteten i disse områder.
Vi anvender produkter med yderligere tilsat lidokain, dette øger komforten og minimerer ubehag under injektionsbehandlingerne.

En skinbooster behandling tager cirka 20 minutter afhængig af dine ønsker og behandlingsområder. Nævn ved tidsbestilling hvis du ønsker mere tid sat af. 
Vores erfaring siger, at ikke alle er glade for nåle, og det kræver måske lidt ekstra tid for dig at blive klar. Der vil ikke blive ændret i prisen, ved behov for ekstra tid til behandling.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil huden være let rød, grundet de mange fine stik i huden. Ifølge kliniske studier er 95% af patienterne i stand til at vende tilbage til sociale engagementer et døgn efter behandling.

Du må anvende makeup og creme 6 timer efter behandlingen.

Resultatet efter skinbooster-behandlingen opstår først nogle uger efter selve behandlingen. Dette skyldes, at de gamle, grå og triste hudceller først skal falde af huden, før de nye, sunde og fugtboostede hudceller kommer frem til hudoverfladen.

Efter 2-4 uger vil hudkvaliten være synligt forbedret –  med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og ar, bedre glød og udstråling, samt en øget elasticitet.

Behandlingsområder

 • Ansigt

 • Hals

 • Dekolletage – Bryst

 • Hænder

 • Ar efter akne

Priser

 • Forundersøgelse
  Gratis
 • Skinbooster - full face - yngre hud (1 ml)
  1.800 DKK
 • Skinbooster - full face - moden hud (2ml)
  2.800 DKK
 • Profhilo (2ml)
  3.800 DKK