• For mænd
  • Hudlæge
  • Priser
  • Book tid

Ar og strækmærker

Har du ar efter akne eller en ulykke – eller strækmærker efter graviditet eller vægtforøgelse?

Ar er meget almindelige at få igennem livet, da huden bliver udsat for skader som resulterer i dannelsen af hvidt og stift arvæv. Det samme kan opstå ved strækmærker, når huden strækkes mere end hvad den kan holde til – strækket resulterer i hvidlige revner i huden, bestående af stift arvæv. Strækmærker opstår oftest i forbindelse med vægtøgning eller graviditet, eller når kroppen vokser for hurtigt. Nogle mennesker er kede af de ar og strækmærker de har, især hvis de sidder synlige steder på kroppen. Vores læger og sygeplejersker på Klinik Nygaard kan hjælpe dig med at minimere og reducere dine ar på kroppen eller i ansigtet.

Vores behandlinger er nøje udvalgt, og udføres altid af erfaren dermatologisk sygeplejerske.

  • Udføres af dermatologisk sygeplejerske

  • Effektive behandlinger med resultater

  • Personlig vejledning i trygge omgivelser

Behandlinger mod ar og strækmærker

Skinpen

SkinPen

SkinPen er en behandling hvor huden udsættes for kontrollerede mikroskader, for derved at stimulere kroppens naturlige helingsproces. Behandlingen stimulerer huden til at øge kollagen, som virker hudfornyende og opstrammende på akne ar, operationsar eller strækmærker.

Subcision

Subcision

Subcision er en behandling med filler, målrettet dybe ar. Filler er en injektionsbehandling med naturlig hyaluronsyre, der injiceres i det dybe ar med en udglattende og udfyldende effekt.

Retinol peel

Kemisk Peeling

Kemisk peeling er en kraftig behandling, forbeholdt hudlæger og hudsygeplejersker. Peelingen virker ved at opløse den øverste del af huden og virke hudfornyende, opstrammende og udglattende.

Co2 laser

Co2 laser

CO2 laser er en kraftig opstrammende og hudfornyende hudlæge behandling, der giver et langvarigt resultat.