Ansigtsbehandlinger

Din hudtone og hudstruktur betyder meget i forhold til at se frisk og velplejet ud.
Klinik Nygaard tilbyder de bedste udvalg af behandlinger og hudpleje, så du kan vedligeholde og forbedre din hudkvalitet.

Om vores behandlinger

Alle vores ansigtsbehandlinger bliver individuelt tilpasset til din hudtype og struktur. En ansigtsbehandling starter derfor altid med en hudanalyse, så behandlingen kan tilpasses din hud, og du opnår dermed det optimale resultat.

Vi har stærke specialiserede produkter til brug i klinikken, der kun må anvendes af læger og sygeplejersker, hvor vi kan skabe utrolige resultater.
Det er vigtigt at du tilmed selv gør en indsats hjemme, for at bibeholde en sund og velplejet hud, samt for at forebygge rynker og linjer.
På den måde får du allermest ud af de professionelle behandlinger hos os.

Vores hudteam består til dagligt af kosmetisk sygeplejerske, Ninna og klinikkens ansvarlige hudlæge er Lina.
Lina har mulighed for at udskrive recepter på cremer eller andet, der kan være nødvendigt for at behandle eventuelle hudsygdomme eller akne. 
Vi har hver i sær mange års erfaring, og er specialiserede i at udføre forebyggende og rehabiliterende behandlinger, samt vejlede dig i den bedste daglige hudpleje.

Du kan få en gratis vurdering og vejledning af din hudtype hos Klinik Nygaard.
Vi hjælper dig gerne til at finde den rigtige hudpleje for dig.

Anti-Akne behandling

Bumser og Akne er hudsymptomer, der er opstået som følge af betændelse i hårsækkens talgkirtel. Når der går betændelse i talgkirtlerne, hvilket viser sig i form af akne. Akne symptomer er fedtet hud og eksempelvis:
 
  • Hvide/lukkede hudorme: små hvide eller gule bumser
  • Mørke/åbne hudorme: små sorte eller mørke prikker på huden
  • Papler: betændte røde bumser uden gul top
  • Pustler: betændte røde bumser med gul top
 

Hovedbunden, ansigtet og øverste del af nakken rammes ofte, da det er de områder på kroppen, som har en høj koncentration af talgkirtler. Herudover opstår akne også ofte på brystet, ryggen og skuldrene.

Vi tilbyder en af de mest effektive Anti-Akne ansigtsbehandlinger, der indeholder en dybderens af huden, en eksklusiv peeling med frugtsyre, der sikkert og effektivt renser dine porer i dybden. Herefter tilføres antibakterielle serums, en vitamin cocktail, antioxidanter samt fugt til huden. Ansigtsbehandlingen er særdeles velegnet til moderat og svær akne, og leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udstråling. 

Ansigtsbehandlingen tager 30 min.

Pris pr. behandling – Kr. 650

6 behandlinger – Kr. 2.850 

Akne-før Akne-efter

Luksus Fire & Ice

Fire and Ice fra iS Clinical.

En eksklusiv frugtsyrebehandling der leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udstråling.
Behandlingen som effektivt opfrisker huden, og giver en frisk og sund glød.

Behandlingen indeholder en peeling med frugtsyre, der sikkert og effektivt renser dine porer i dybden. Særdeles velegnet til akne, hyperpigmentering og fine linjer.

Din hud boostes og genopfyldes med fugt, vitamin C og Antioxidanter. Behandlingen er yderst velegnet til at opstramme huden, udglatte linjer og rynker, samt fremme at huden regenerer sig selv, så huden igen fremstår blød og ungdommelig.

Fire & Ice-frugtsyrebehandling er en effektiv behandling, til dig som ønsker omgående resultater, hvor du får opfrisket dit udseende.

Behandlingen indeholder:
Vurdering af hud og anbefaling til hudpleje
Dybderens, kemisk rens, fire-peeling, ice-antioxidant maske og en let ansigtsmassage.

Behandlingen tager 30 min.

Pris pr behandling – Kr. 650 

Fire & Ice 6 behandlinger – Kr. 2.850