• For mænd
 • Hudlæge
 • Priser
 • Book tid

SkinPen

Ønsker du at forfine strukturen på din hud – og reducere rynker, linjer, solskader eller ar?

Skinpen er en behandling hvor huden udsættes for kontrollerede mikroskader, for derved at stimulere kroppens naturlige helingsproces, der blandt andet øger kollagen og hyaluronsyre produktion i huden. Behandlingen stimulerer huden til at minimere rynker, akne-ar, solskader, strækmærker samt pigmentforandringer. 

SkinPen er den første klinisk dokumenterende og godkendte mikroneedling behandling

Skinpen er både CE og ICO godkendt. Behandlingen laves af specialuddannede læger og sygeplejersker, så du kan føle dig helt tryg under behandlingen. Behandlingen vil give dig en fornyet hud som føles tydligt opstrammet, forfinet og mere ensartet. Behandlingen kan forebygge aldringstegn, og behandle gamle skader i huden.  

 • Forundersøgelse

  Kan ske samme dag som behandling

 • Behandlingstid

  Ca. 30 min

 • Bedøvelse

  Overfladisk lidokain

 • Restitutionstid

  Ca. 3 dage

 • Resultat

  Efter ca. 4 uger

 • Holdbarhed

  Vedvarende

Afspil video om SkinPen video
Afspil video om SkinPen video

Følg Liliana i en behandling med SkinPen

Se hvordan en behandling med SkinPen foregår, og hør hvad Lilianas oplevelse er ved at komme hos Klinik Nygaard.

Afspil video om Følg Liliana i en behandling med Skinpen
Afspil video om Følg Liliana i en behandling med Skinpen

Hvilke områder kan man behandle med SkinPen?

Klik på områderne herunder for at læse mere om behandlingen.

Du er i trygge hænder hos os

SkinPen er et redskab vi bruger til at stimulere kollagen produktionen i huden. Huden består af en del kollagent væv, der desværre reduceres med alderen.

Tabet af kollagent væv resultere i at huden mister sin elasticitet, og begynder at hænge og give små linjer og rynker. Når man arbejder med SkinPen, er formålet at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden.

Dette er meget effektivt i behandling af rynker, akne-ar, solskader, strækmærker samt pigmentforandringer. 

Metoden virker ved, at man ved hjælp af små nåle laver mange tusinde mikro-penetreringer i underhuden. De mikroskopiske ”punkteringer” af huden bryder kapillærerne lige under hudens overflade, og skaber dermed ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen. Når sådanne mikro-penetreringer sker i huden, stimuleres og igangsættes hudens egen reparations- og genopbygningsproces, og der skabes nyt kollagent væv, denne proces tager ca. 4 uger.

SkinPen bruger ”kollagen-induktionsterapi” til behandling af melasma – også kendt som misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Du kan roligt stole på at behandlingen er sikker, fordi det er den første godkendte mikroneedling-enhed i verden, som er forsynet med CE-mærke og ISO certificering. I modsætning til andre alternativer er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud. Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger. Hvis du får behandlingerne med et passende interval, og din hud tilses af en læge, kan behandlingerne udføres hele året.

Læs mere Læs mindre

Behandlingsforløbet

Skinpen før behandling

Før behandlingen

En behandling med SkinPen forudgås altid af en forundersøgelse ved vores kosmetiske sygeplejerske, denne kan laves på samme dag som behandlingen. Ved sådan en forundersøgelse sikres at man er rask, og herudover gives information om behandlingens virkning. Det er også her at man forventningsafstemmer forløbet, og inddrager kundens ønsker og visioner.

På behandlingsdagen

Huden renses grundigt. Herefter påføres det serum, som passer til din hudtype. Selve behandlingen med nålene varer 10-15 minutter. Som tillæg til behandlingen kan du bestille masker, der indeholder aktive videnskabeligt testede ingredienser bl.a. hyaluronsyre, elastin og antioxidanter, der virker kollagenfremmende. Disse tilpasses din hudtype, og det problem ønsker at arbejde med.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød, og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed,  stramning i huden, rødme, afskalning, ømhed og en varm fornemmelse. Disse symptomer mærkes typisk 1-2 dage.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have en forundersøgelse inden?

Nej, en SkinPen behandling kræver ingen forundersøgelse og betænkningstid. 

Hvor længe holder en SkinPen behandling?

Resultatet efter en SkinPen behandling er varig. 

Kan alle få behandling med SkinPen?

Alle personer over 18 år, der ikke er gravide eller ammende kan modtage behandling. Vi behandler dog ikke personer i medicinsk behandling med kraftig A-vitamin.

Gør en behandling med SkinPen ondt?

Behandlingen er stort set smertefri, da vi 30 min. inden behandling bedøver huden der skal behandles. Det betyder at du under behandlingen kun mærker en vibrerende og varmende fornemmelse i huden.

Er der bivirkninger ved SkinPen?

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød, og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed,  stramning i huden, rødme, afskalning, ømhed og en varm fornemmelse. Disse symptomer mærkes typisk 1-2 dage.

Skal jeg være særlig opmærksom på noget?

Man skal ikke have makeup på. Efter behandlingen anbefales solcreme med faktor 30-50. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har yderligere spørgsmål.

Priser for SkinPen

 • Ansigt
  1.500 DKK
 • Hals
  1.500 DKK
 • Bryst
  1.500 DKK
 • Hænder
  1.500 DKK
 • SkinPen mod strækmærker - Begge inderlår
  2.000 DKK
 • SkinPen mod strækmærker - Mave
  2.000 DKK
 • SkinPen mod strækmærker - Flanker
  2.000 DKK
 • SkinPen mod strækmærker - Inderlår, mave og flanker
  6.000 DKK 4.000 DKK