SkinPen

Ønsker du at forfine din hud, reducere rynker og linjer, solskader og ar?

Skinpen er en behandling hvor huden udsættes for kontrollerede mikroskader, for derved at stimulerer kroppens naturlige helingsproces. Behandlingen stimulerer huden til at minimere rynker, akne-ar, solskader, strækmærker samt pigmentforandringer. 

Information om behandlingen

Hvad er SkinPen?

SkinPen er et redskab vi bruger til at stimmulere kollagen produktionen i huden. Huden består af en del kollagent væv, der desværre reduceres med alederen. Tabet af kollagent væv resultere i, at huden mister sin elasticitet og begynder at hænge og give små linjer og rynker.

Når man arbejder med SkinPen CIT, er formålet at stimulere huden til selv at producere nyt kollagen væv i underhuden. Dette er meget effektivt i behandling af rynker, akne-ar, solskader, strækmærker samt pigmentforandringer. 

Metoden virker ved, at man ved hjælp af små nåle laver mange tusinde mikro-penetreringer i underhuden. De mikroskopiske ”punkteringer” af huden bryder kapillærerne lige under hudens overflade, og skaber dermed ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen.

Når sådanne mikro-penetreringer sker i huden, stimuleres og igangsættes hudens egen reparations- og genopbygningsproces, og der skabes nyt kollagent væv, denne proces tager ca. 4 uger.

 

SkinPen bruger ”kollagen-induktionsterapi” til behandling af melasma – også kendt som misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Du kan roligt stole på, at behandlingen er sikker, fordi den er den første godkendte mikroneedling-enhed i verden, som er forsynet med CE-mærke og ISO certificering.

I modsætning til andre alternativer er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud. Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger. Hvis du får behandlingerne med et passende interval, og din hud tilses af en læge, kan behandlingerne udføres hele året.

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

En behandling med SkinPen forudgås altid af en forundersøgelse ved vores kosmetiske sygeplejerske, denne kan dog laves på samme dag som behandlingen.

Ved sådan en forundersøgelse sikres, at man er rask. Herudover gives information om virkning.

Det er også her, at man forventningsafstemmer forløbet, og inddrager kundens ønsker og visioner.

Forundersøgelse

På behandlingsdagen

Huden renses grundigt.

Herefter påføres det serum, som passer til din hudtype. 

Selve behandlingen med nålene varer 10-15 minutter.

Som tillæg til behandlingen kan du bestille masker, der indeholder aktive videnskabeligt testede ingredienser bl.a. hyaluronsyre, elastin og antioxidanter der fungere kollagenfremmende. Disse  tilpasses din hudtype og det problem du vil arbejde med. 

Der tages fortrolige før-efter billeder til din journal.

SkinPen behandling

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Disse symptomer går dog over med tiden uden yderligere komplikationer.

Hvad kan SkinPen hjælpe dig med?

SkinPen er målrettet følgende tilstande:

 • Solskader 
 • Milde rynker
 • Grove porer
 • Ar
 • Ar efter akne
 • Pigmenteringer
 • Strækmærker

Følgende områder kan behandles:

 • Ansigt
 • Hals
 • Dekolletage – Bryst
 • Hænder

Har du spørgsmål?

Fik du svar?

Ellers vil vi glæde os til at snakke med dig, og hjælpe dig med at få en smuk og sund hud.