• For mænd
 • Hudlæge
 • Priser
 • Book tid

Botox

Effektiv, hurtig og smertefri behandling af rynker og linjer

En behandling med Botox er den mest populære anti-rynke behandling, til at opnå effektiv rynkereduktion. Det er en effektiv løsning, til dig der ønsker at fjerne dybe rynker og linjer. De fleste rynker kan behandles med Botox, så man opnår et yngre, mildere og friskere udseende. 

Botox

Læs mere om botox og hvad du skal forholde dig til.

Hvis du ikke er blevet behandlet med botox hos Nygaard før, skal du have en forundersøgelse hos vores hudlæge inden din behandling. Denne skal foregå minimum 48 timer inden behandling.

 • Forundersøgelse

  Min. 48 timer før behandling

 • Behandlingstid

  Ca. 30 min

 • Bedøvelse

  Ikke nødvendigt

 • Restitutionstid

  Ca. 1 dag

 • Resultat

  Efter 10-14 dage

 • Holdbarhed

  3-6 måneder

Afspil video
Afspil video

Følg Ninette i en behandling med botox

Se hvordan en behandling med botox foregår, og hør hvad Ninettes oplevelse er ved at komme hos Klinik Nygaard.

Afspil video om Følg Ninette i en behandling med botox
Afspil video om Følg Ninette i en behandling med botox

Hvilke områder kan man behandle med Botox?

Klik på områderne herunder for at læse mere om behandlingen.

Du er i trygge hænder hos os

Se vores flotte resultater

Botox har i mange år været anvendt i store mængder til sygdomsbehandling af spastiske muskler, hos både børn og voksne.

Injektionsbehandlingen med botulinum toxin i små mængder er en sikker behandlingsform, der har været anvendt til kosmetiske behandlinger siden årtusindeskiftet. I dag er det den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan.

De præparater vi anvender er; Azzalure, Vistabel og Bocouture. Det er alle gennemtestede muskelafslappende midler, som anvendes til at behandle uønskede rynker i ansigtet, spændingshovedpine, kæbespændinger og øget svedtendens. 

Rynker kommer med alderen, og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede og manglende overskud. Rynkerne skyldes sammentrækning af musklerne, hvor huden bliver foldet. Dette kaldes dynamiske rynker. Botox virker ved at hæmme nerveimpulsen til de muskler der injeceres i, så de slapper af. Det resulterer i at huden udglattes og de uønskede rynker mindskes eller fjernes helt. Resultatet er et mere ungdommeligt og frisk udtryk. Fine linjer og rynker udglattes hurtigst, men også dybe rynker reduceres over tid.

Vi tilpasser altid behandlingen til dit ansigt, for dermed at skabe det bedst mulige resultat ud fra dit udseende. Det er vigtigt at man beholder sin personlige ansigtsmimik, så man kan smile og grine som før behandlingen.

Læs mere Læs mindre

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Inden din første behandling med botox, skal du til en konsultation hos vores hudlæge. Under konsultationen gennemgås dine ønsker til behandlingen. 

Du får til konsultationen mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have til behandlingen. Udover en grundig kosmetisk vejledning, vil du blive informeret både skriftligt og mundtligt om behandlingen.

Efter konsultationen har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 

Botox under behandling

På behandlingsdagen

Når du møder op til behandling, vil du blive modtaget af vores kosmetiske sygeplejerske, som fremover vil være din kontaktperson og følge dig gennem hele dit forløb.

Inden selve behandlingen udføres, analyseres dine rynker og dit ansigts mimik og symmetri. Det vurderes hvordan de bedst mulige resultater skabes. Sammen gennemgår vi det planlagte behandlingsforløb. Under selve behandlingen injiceres små dråber Botox i musklerne, hvor der ønskes effekt.

En botox behandling tager cirka 30 minutter, afhængig af dine ønsker og behandlingsområder. 

Botox efter behandling

Efter behandlingen

Efter behandlingen ses let og kortvarig rødme og hævelse. Dette forsvinder i løbet af en times tid. Du kan med det samme genoptage dine daglige gøremål uden nogle former for gene.

I 24 timer efter behandlingen er det dog vigtigt ikke at massere og trykke på det behandlede område. Det frarådes at dyrke hård fysisk motion i 24 timer efter behandlingen.

Effekten af behandlingen indtræder indenfor 5-14 dage. Du kan forvente at se friskere ud, med reduktion af aldringstegn. Behandlingen kan åbne dine øjne op og gør huden mere fin at se på, afhængig af hvilket område der behandles. 

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have en forundersøgelse inden?

Inden din første behandling med botox, skal du til en konsultation hos vores hudlæge. Det er kun inden din 1. behandling at forundersøgelsen er påkrævet, og du kan fremover frit bestille tid til behandling.

Kan jeg få forundersøgelse og behandling samme dag?
Nej – efter forundersøgelsen skal der gå en lovmæssig betænkningstid på minimum 48 timer. Du kan sagtens booke tid til behandling inden du har fået din forundersøgelse, hvis det passer med at behandlingen ligger minimum 48 timer efter forundersøgelsen.
Gælder min forundersøgelse fra en anden klinik?

Nej – hvis du har fået en botox forundersøgelse ved en anden klinik, skal du ifølge loven have en ny forundersøgelse hos vores hudlæge.

Er forundersøgelsen gratis?

Forundersøgelsen koster et depositum på 500 kr., som modregnes behandlingens pris.

Hvor længe holder botox?

Botox holder normalt i 3-6 måneder. De fleste oplever fuld effekt i 3 måneder, og herefter kan du forvente at din muskel langsomt genvinder sin kraft og bliver aktiv igen.
Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny behandling med botox. Holdbarheden af vil øges med gentagne behandlinger.


Botox kan kombineres med andre behandlinger som fx. filler, laser og ansigtsbehandlinger. Vi ser ofte rigtig gode resultater ved at kombinere vores behandlinger. Du kan spørge din behandler om hvad der vil være den bedste og mest effektive løsning for dig.

Kan alle få botox?

Behandlingen gives ikke til gravide eller ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (botulinumtoksin, humant albumin, laktose, natriumsuccinate), eller ved visse neuromuskulære sygdomme. 


Under konsultation vil vores hudlæge spørge ind til disse forholdsregler.

Gør en behandling med botox ondt?

En behandling med Botox er meget mild. Små dråber af botox injiceres meget præcist i musklerne med en såkaldt invisible needle, som er en meget tynd nål. Behandlingen mærkes derfor kun svagt.

Priser for botox

Prisen på Botox er delt i områder. Du kan frit kombinere de områder du ønsker.  Eksempel: 2 områder kan være bekymringsrynke (1 område), nedadgående mundvige (½ område) og lille brynløft (½ område).

½ område
Lipflip
Tandkødssmil/gummysmile
Nedadgående mundvige
Hagemuskel
Næserynker/Bunnylines
Linjer under øjne
Rygerynker/rynker på overlæbe
Lille brynløft

1 område
Panderynker
Bekymringsrynker
Smilerynker/kragetæer
Stort brynløft

2 områder
Kæbemuskel/masseter
Jawline
Halsmuskler

3 områder
Nefertiti Lift / Hals + kæbe

Læs mere Læs mindre
 • Forundersøgelse af hudlæge
  Gratis
 • ½ område
  800 DKK
 • 1 område
  1.500 DKK
 • 2 områder
  2.300 DKK
 • 3 områder
  3.000 DKK
 • 4 områder
  3.500 DKK
 • 5 områder
  3.900 DKK
 • 6 områder
  4.300 DKK
 • Mod sved i armhuler, hårbund eller tindinger
  4.500 DKK
 • Mod sved i begge håndflader
  7.000 DKK