• For mænd
  • Hudlæge
  • Priser
  • Book tid
For mænd

Rigtige mænd kan også få skønhedsbehandlinger

Det er misforstået at det kun er kvinder der får skønhedsbehandlinger. Hos Klinik Nygaard behandler vi mange mænd, af alle typer og aldre. Vi kan også hjælpe dig med at minimere rynker, afhjælpe hudproblematikker, eller blot opnå en sund og smuk hud. Alle vores behandlinger kan i teorien tilpasses til mænd, men vi har på denne side samlet de mest typiske behandlinger som mænd får foretaget hos os

Professionelle behandlinger med resultater

  • Fremhæv dine maskuline træk

  • Kraftige behandlinger med resultater

  • Uddannet og specialiseret personale

Populære behandlinger til mænd

Botox mand

Rynker og linjer

Rynker og linjer kan blive kosmetisk generende for nogle, når de får en til at se ældre ud end man føler sig. Botox er også en effektiv løsning mod spændinghovedpine og øget svedtendens. Det er misforstået at man kommer til at se unaturlig ud efter en botox behandling, vi har stort fokus på dig og dine maskuline træk når vi vejleder og behandler.

Retinol peel

Uren hud

Døjer du med akne, olieret hud eller andre hudproblemer? Det kan også være at du blot ønsker du at holde en sund hud ved lige. Vi tilbyder en række meget effektive ansigtsbehandlinger, som kan tilpasses netop din hud og dine ønsker.  

Mørke rander under øjne

Mørke rander/poser under øjnene kan opstå efter mange timer foran en skærm, gentagende nattevagter eller af andre årsager. Mørke render kan udglattes eller minimeres betydeligt ved hjælp af naturlig filler. Vi er eksperter i behandling med filler, og kan også hjælpe dig med at få et friskere udseende.

Pigmenteringer

Pigmenteringer

Pigmentpletter skyldes enten for meget melanin, eller en unormal fordeling af melanin i overhuden og/eller læderhuden. Man kan have enkelte pigmentpletter eller større sammenflydende pigmentplamager, som kan være lyse, brune, røde eller blå pletter. Vi tilbyder en sikker og effektiv behandling af pigmenteringer, der giver dig et flot resultat allerede efter én behandling.

Rosacea

Rosacea og rødme

Rosacea, karsprængninger og rødme er forskellige hudlidelser, men hos Klinik Nygaard kan vi behandle dem alle med samme effektive behandling, IPL Nordlys – som er den bedste, sikreste og mest effektive teknologi, der er udviklet til fjernelse af rosacea, karsprængninger og rødme.

IPL permanent hårfjerning behandling

Uønsket hårvækst

Er du træt af at skulle barberer brystet, ryggen eller et andet sted på kroppen? Vi kan også lave en skarp skæglinje, så det eneste du skal tænke på er at trimme længden på dit skæg. Vi tilbyder effektiv behandling af uønsket hårvækst med IPL Nordlys teknologi, som er den bedste, sikreste og mest effektive behandling af uønsket hårvækst.

Følg med når vi behandler rynker på mænd

Afspil video om Botox for mænd

Se nogle af vores mange resultater