• For mænd
  • Hudlæge
  • Priser
  • Book tid

Teamet

En helt personlig klinik

Klinik Nygaard er en personlig klinik, der bygger på en passion om at forebygge og behandle hudlidelser, samt hjælpe mennesker med deres hudproblemer eller kosmetiske udfordringer.  
Ninna-profil (1)
Ninna Nygaard Indehaver og kosmetisk sygeplejerske
Lina
Lina Zeraiq Speciallæge i dermatologi og venerologi
Katrine-profil
Katrine Skovgaard Sygeplejerske med speciale i IPL
Nicolas-profil(1)
Nicolas Skovby Webshop, økonomi og design
Helle-profil(1)
Helle Nygaard Webshop- og klinikassistent

Et naturligt resultat

Vi behandler med stor respekt for det naturlig æstetiske resultat, samt den naturlige aldring, og sætter en ære i at kunne tilbyde høj faglighed, kvalitet og gode resultater. Vi rådgiver og tilpasser vores behandlinger til vores kunders ønsker, så vi kan opfylde det behov der måtte være. Vores konsultationer er gratis, og vi sidder altid klar til at vejlede og svare på spørgsmål.  Vi tilbyder også altid en gratis kontrol tid efter behandling, så vi kan følge op på at resultatet bliver som ønsket.

Sikkerhed

Vi er en kvalitetsbevidst klinik bestående af læger og sygeplejersker, med stor viden om anatomi, sikkerhed, behandlinger og kvalitet. Vi er en ærlig klinik, og du kan altid være tryg ved at komme til os med dine problematikker. Vi anvender kun det bedste og mest velafprøvede udstyr, samt de bedst medicinsk dokumenterede behandlinger, og produkter i branchen. Vores læge og sygeplejersker er alle registreret ved Styrelsen For Patientsikkerhed.

Ninna

Ninna Nygaard

Dermatologisk- og kosmetisk sygeplejerske
Godkendt hos styrelsen for patientsikkerhed. 

Ninna har mange års erfaring som dermatologisk kosmetisk sygeplejerske og har speciale indenfor injektions- og hud behandlinger. Hun bidrager til forebyggelse og behandling af hudlidelser og hjælper dagligt kunder med kosmetiske udfordringer. Der behandles for at opnå naturlige æstetiske resultater, der udspringer af nyeste viden, samt mange års erfaring indenfor anatomi, sikkerhed.

Parallelt med at foretage daglige behandlinger på Klinik Nygaard, deltager hun på konferencer og specialkurser i æstetik, kosmetiske behandlinger og dermatologi i hele verden. Hun bidrager til at højne standard, kvalitet og sikkerhed indenfor æstetiske behandlinger i Danmark.

Tilbyder følgende behandlinger:
• Botox
• Fillers
• Kemiske peels
• SkinPen 
• IPL
• Hårfjerning
• Karbehandling
• ND YAG
• ZO Stimulation Peel
• Vejledning i hudplejebrands: Zo Skin Health, is Clinical, Neostrata 

Ninna fortæller:
"Jeg går aldrig på kompromis med min kvalitet, sikkerhed eller faglighed. Min styrke er min perfektionisme og sans for små detaljer. Mine mange års erfaring med injektioner og evne til at aflæse ansigter, lytte til kunders behov og erfaring i at tilrettelægge individuelle behandlingsplaner, giver mig mulighed for at hjælpe mange forskellige typer af mennesker.
Nøgleordene for mig er naturlige behandlinger, kvalitet, sikkerhed og trygge kunder."

Lina

Lina Zeraiq

Dermatolog- og kosmetisk læge
Godkendt hos styrelsen for patientsikkerhed. 

Lina har mange års erfaring i at forebygge og behandle hudsygdomme medicinsk og kirurgisk. Lina er derudover specialiseret inden for hud- og slimhindesygdomme i underlivet. Lina har en stor interesse indenfor laser og- æstetiske behandlinger, hvor hun kan kombinere det lægefaglige med det kosmetiske indenfor bl.a. laserbehandlinger og hudkirurgi.

Parallelt med Linas daglige arbejde på hudafdelingen samt kosmetiske arbejde på klinikken,  deltager hun deltager hun på konferencer og specialkurser i æstetik, kosmetiske behandlinger og dermatologi i hele verden. Lina underviser desuden jeg forskellige sundhedspersoner i forskellige hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.

Lina fortæller:

”Jeg betragter huden som et lærred, hvorpå der er et kunstværk, der skal fortolkes. Det kan være en hudsygdom, der skal diagnosticeres eller et ønske om at blive en friskere eller pænere udgave af sig selv. Mine kerneværdier I samarbejdet med den enkelte er tillid, kvalitet og sikkerhed. Jeg gør en dyd ud af kommunikationen for at sikre gensidig tillid, kvalitetshåndværk og kompromisløs sikkerhed.”

Tilbyder følgende behandlinger:

• Botox-forundersøgelser
• Co2-laser
• Co2 Laser – Vaginal opstramning
• Undersøgelse af hudsygdomme
• Medicinsk behandling af hudsygdomme
• Radiesse
• Scleroserende indsprøjtninger i kar

Katrine

Katrine Skovgaard

Medicinsk- og laserspecialiseret sygeplejerske
Godkendt hos styrelsen for patientsikkerhed. 

Katrine har mange års erfaring som medicinsk sygeplejerske sygeplejerske og har et speciale indenfor laserbehandling. Katrine bidrager til forebyggelse og behandling af uønsket hårvækst og hjælper dagligt kunder med kosmetiske udfordringer.

Katrine er en dygtig kosmetisk behandler der opnår gode og vedvarende resultater der udspringer af erfaring og viden indenfor anatomi, sikkerhed. Katrine sætter en ære  i at vurdere, vejlede, behandle og arbejder ud fra nyeste viden.

Tilbyder følgende behandlinger:

• Forundersøgelse permanent hårfjerning
• Permanent hårfjerning på lys hud
• Permanent hårfjerning på mørk hud
• IPL behandling

Nicolas

Nicolas Skovby

Webshop, økonomi - og design
En del af hudteamet på Klinik Nygaard 
Nicolas står for økonomi, webshop og marketing.  Nicolas har en baggrund som teknisk designer. Han har blandt anden designet vores hjemmeside "kliniknygaard.dk og designet vores webshop "nygaardshop.dk". 
Nicolas arbejder dagligt på kontoret på Klinik Nygaard hvor han varetager den daglige drift.
Nicolas står også for at varetage webshoppen og afsende ordrer sammen med Helle. Det er muligt at lave aftaler med Nicolas i forhold til afhentning af produkter bestilt på webshoppen. 

Helle Nygaard

Webshop- og klinikassistent
En del af hudteamet på Klinik Nygaard
Helle har mange års erfaring som klinikassistent og en baggrund med arbejde i hjemmeplejen. Helle har med sin kliniske baggrund ansvaret for rengøring og klargøring til behandlinger i klinikken. Helle står tilmed for at håndtere pakke ordre og sende produkter ud til alle jer der bestiller via vores webshop "nygaardshop.dk"
Du kan møde Helle i klinikken hvor hun altid sørger for at klinikken står ren og pæn. Det er blandt andet Helle, der står for indretning af klinikken, opsætning af produkter og kampagner. Helle er en kreativ sjæl, der sørger for at klinikken altid er hyggelig ved udskiftning af blomster dekorationer mm. som hun selv udarbejder og sammensætter.