En helt personlig klinik

Klinik Nygaard er en personlig klinik, der bygger på en passion om at forebygge og behandle hudlidelser, samt hjælpe mennesker med deres hudproblemer eller kosmetiske udfordringer.  

Ninna Nygaard

Indehaver og kosmetisk sygeplejerske

Lina zeraiq

Speciallæge i dermatologi og venerologi

Nicolas Skovby

Økonomi, Design og Marketing

Helle Nygaard

Klinikassistent og rengøringsansvarlig

Et naturligt resultat  

Vi behandler med stor respekt for det naturlig æstetiske resultat, samt den naturlige aldring, og sætter en ære i at kunne tilbyde høj faglighed, kvalitet og gode resultater.

Vi rådgiver og tilpasser vores behandlinger til vores kunders ønsker, så vi kan opfylde det behov der måtte være.
Vores konsultationer er gratis, og vi sidder altid klar til at vejlede og svare på spørgsmål. 

Vi tilbyder også altid en gratis kontrol tid efter behandling, så vi kan følge op på at resultatet bliver som ønsket.

Sikkerhed

Vi er en kvalitetsbevidst klinik bestående af en læge og en sygeplejerske, med stor viden om anatomi, sikkerhed, behandlinger og kvalitet. Vi er en ærlig klinik og du kan altid være tryg ved at komme til os med dine problematikker.

Klinik Nygaard anvender kun det bedste og mest velafprøvede udstyr, samt de bedst medicinsk dokumenterede behandlinger, og produkter i branchen. 

Klinikken, vores læge og sygeplejersker er alle registreret og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed.

Ninna Nygaard

Indehaver og kosmetisk sygeplejerske

Godkendt behandler hos styrelsen for patientsikkerhed.
Certificeret i Botox/Botulinumtoksin, ikke-permente fillers, IPL, diodelaser, fjernelse af tatoveringer samt karsprængninger.
Uddannet i hud, herunder kursus i hudpleje fra Is Clinical og ZO Skin Health.
Uddannet i mikropigmentering (Microblading).

Min filosofi er at bidrage til forebyggelse og behandling af hudlidelser samt at kunne glæde mennesker ved at afhjælpe dem med kosmetiske udfordringer.

Jeg sætter en stor ære i at skabe naturlige æstetiske resultater, der udspringer af nyeste viden samt mange års erfaring inden for anatomi, sikkerhed, behandlinger og ikke mindst resultater.

Parallelt med min daglige drift af Klinik Nygaard, deltager jeg på konferencer og specialkurser i æstetik, kosmetiske behandlinger og hudpleje.

Jeg ønsker at bidrage til at højne standard, kvalitet og sikkerhed inden for æstetiske behandlinger. Jeg er stolt over, at vi i Klinik Nygaard aldrig går på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller faglighed.

Min styrke er min perfektionisme, mine mange års erfaring med injektioner og evne til at aflæse ansigter, lytte til kunders behov og erfaring i at tilrettelægge individuelle behandlings planer.
Nøgleordene for mig er naturlige behandlinger, kvalitet, sikkerhed og trygge kunder.

Ninna udfører
• Botox/Botulinumtoksin
• Fillers
• Ansigtsbehandlinger
• SkinPen behandlinger
• Kemiske Peelings
• Permanent Hårfjerning med IPL
• Fjernelse af kar/rosacea med IPL
• Permanent make-up 

Læs mere

Lina Zeraiq

Speciallæge i dermatologi og venerologi

Godkendt behandler hos styrelsen for patientsikkerhed. 
Certificeret i Botox/Botulinumtoksin, ikke-permanente fillers, permanente fillers, scleroserende indsprøjtninger i kar og alle lasere, heriblandt IPL og Co2. Godkendt i kemiske peelings herunder TCA og phenol.  

Min passion er at forebygge og behandle hudsygdomme. I takt med min specialisering I hudsygdomme, udviklede jeg en særlig interesse for hud- og slimhindesygdomme i underlivet, laser og- æstetiske behandlinger.
Mine forcer er den brede dermatologiske erfaring, min særlige interesse for slimhindesygdomme I kvinders underliv, samt praktiske håndgreb indenfor laserbehandlinger og hudkirurgi.
Sideløbende med min speciallægeuddannelse har jeg deltaget i kurser og konferencer om hudsygdomme og æstetiske behandlinger I udlandet. 

Jeg arbejder til dagligt på hudafdelingen på Odense Universitetshospital, hvor mine ansvarsområder inkluderer kønssygdomme, genitale hudsygdomme og hyperhidrose. Desuden underviser jeg forskellige sundhedspersoner om forskellige hudsygdomme.

Jeg betragter huden som et lærred, hvorpå der er et kunstværk, der skal fortolkes. Det kan være en hudsygdom, der skal diagnosticeres eller et ønske om at blive en friskere eller pænere udgave af sig selv.
Mine kerneværdier I samarbejdet med den enkelte er tillid, kvalitet og sikkerhed. Jeg gør en dyd ud af kommunikationen for at sikre gensidig tillid, kvalitetshåndværk og kompromisløs sikkerhed.

Læs mere

Nicolas Skovby

Økonomi, Design og Marketing

Nicolas står for økonomi og marketing samt den daglige drift af klinikken. Det er blandt andet ham der har lavet vores hjemmeside og webshop, som han løbende opdatere og udvikler på.

Nicolas er en fast del af dagligdagen hos Klinik Nygaard, hvor han hjælper til med tekniske og praktiske opgaver, du vil derfor kunne møde ham hver dag i klinikken.

Helle Nygaard

Klinikassistent og rengøringsansvarlig

Helle er uddannet klinikassistent og står blandt andet for at tage i mod jeres opkald, booke tider i systemet samt at gøre rent og spritte af i klinikken.

Du vil indimellem møde Helle, når hun tager i mod dig ved ankomst og eventuelt lægger bedøvelse inden behandling.

Helle står også for at sende varer ud til alle jer der bestiller på vores webshop, sammen med resten af teamet.

Helle er altid klar med en god kop kaffe eller te.