• For mænd
 • Hudlæge
 • Priser
 • Book tid

Filler

Få naturlig volumen og kontur tilbage med naturlig filler

Filler kan genskabe volumen i huden, hvor den mistes med alderen. At genskabe fylde i huden giver et friskt, naturligt og ungdommeligt udseende. Behandlingen kan blandet andet udbedre rynker i huden, behandle mørke rander under øjnene, give naturlig fylde i læberne, genskabe markerede kindben, hage og jawline.

Filler

Vil du se frisk ud, men undgå at andre skal spotte at du er behandlet?

Fillers er et naturligt forekommende produkt og det SKAL give naturlige resultater – det vil sige genskabe den tabte eller manglende volumen i huden. Når du bliver behandlet hos os, bevarer vi dine naturlige træk og behandler ud fra princippet om at less is more.

 • Forundersøgelse

  Min. 48 timer før behandling

 • Behandlingstid

  30 min

 • Bedøvelse

  Lidokain

 • Restitutionstid

  Op til 14 dage

 • Endelige resultat

  Ses efter 14 dage

 • Holdbarhed

  12-24 måneder

Afspil video om Filler video cover
Afspil video om Filler video cover

Følg Ursula i en behandling med filler

Se hvordan en behandling med filler foregår, og hør hvad Ursulas oplevelse er ved at komme hos Klinik Nygaard.

Afspil video om Følg Ursula i en behandling med filler
Afspil video om Følg Ursula i en behandling med filler

Hvilke områder kan man behandle med filler?

Klik på områderne herunder for at læse mere om behandlingen.

Du er i trygge hænder hos os

Se vores flotte resultater

Filler er en krystalklar gele der består af stabiliseret naturlig hyaluronsyre.

Hyaluronsyre er et sukkermolekyle der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. Hyaluronsyren injiceres i huden, hvor den har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt, der skaber fylde.

Resultatet er en synlig forbedret hudkvalitet, hvor elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant. Fillers kan dermed genopbygge den tabte volume i dit ansigt helt naturligt. 
Holdbarheden afhænger meget af forskellige faktorer. For eksempel hudens blodcirkulation, kroppens nedbrydelsesevne og hvor meget bevægelse, der er i det injicerede område. Som oftest holder resultat i læberne i 7-12 måneder. I kindbenene og under øjnene er det videnskabeligt bevist, at visse produkter kan holde helt op til 2 år. Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandlet. Erfaring viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden. 

Huden vil uundgåeligt miste sit ungdommelige udseende, i takt med at produktionen af kroppens naturlige volumenskabende og fugtgivende stoffer, såsom hyaluronsyre (HA), mindskes med alderen. Dette betyder at vores hud bliver mindre elastisk, tør og træt – hvilket giver linjer og rynker, hvor huden engang var ungdommelig, glat og strålende. I dag kan tegn på den naturlige aldringsproces reduceres, ved at tilføre den samme fugtgivende og volumenskabende hyaluronsyre til huden igen.

Vi arbejder med Belotero fillers, der er FDA-godkendt og CE-mærket. Vi har valgt udelukkende at arbejde med Beloteros produkter, da vi mener at det er den bedste filler, og den er udviklet til at holde længere end alle andre fillers og skinboosters på markedet. Beloteros produkter har en ekstra krydslinkende proces, der giver en bedre balance med højere elasticitet, plasticitet og kohæsivitet. Det øger fillerens integration i huden og hyaluronmolekylerne tager længere tid om af blive nedbrudt, og dermed opnås en længere holdbarhed. Beloteros ekstra krydslinkede teknologi er patenteret, og kan derfor ikke kopieres af de andre konkurrenter. 

Læs mere Læs mindre

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Inden din første behandling med filler, skal du til en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske. Er du tidligere behandlet med filler hos Klinik Nygaard, kan du bestille tid med det samme uden konsultation.  

Under konsultationen gennemgås dine forventninger og ønsker til behandlingen. Dit ansigts symmetri og hudkvalitet analyseres, og det vurderes hvordan de bedst mulige resultater skabes.

Du får her mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have til behandlingen. Udover en grundig kosmetisk vejledning vil du blive informeret både skriftligt og mundtligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 

På behandlingsdagen

Når du møder op til behandling, vil du blive modtaget af vores kosmetiske sygeplejerske, som fremover vil være din kontaktperson og følge dig gennem hele dit forløb. I vil sammen gennemgå din behandlingsplan og de ønskede resultater. 

Inden selve behandlingen bliver uden lokal bedøvet med en lille nål.  Der vil blive taget fortrolige før/efter billeder til din journal.  Derefter begynder din behandling med Fillers. Produktet injiceres i huden med en meget tynd og fin nål. Vi anvender produkter med yderligere tilsat lidokain, dette øger komforten og minimerer ubehag under injektionsbehandlingerne.

En filler behandling tager cirka 30 minutter, afhængig af dine ønsker og behandlingsområder.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage.
Efter behandlingen må der ikke anvendes make-up og creme før efter 4 timer. 

Du vil i nogle tilfælde opleve at kunne få nogle små blå mærker efter behandlingen som forsvinder inden for kort tid. Andre oplever ingen blå mærker.

Opheling af huden tager typisk 14 dage og du vil herefter have det endelige resultat, som holder fra 6 måneder til 2 år afhængig af produkt og injektionsområde. 

Ønsker du yderligere behandling kan denne foretages igen efter 1 måned. 

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have en forundersøgelse inden?

Inden din første behandling med Filler, skal du til en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske. Er du tidligere behandlet med Filler hos Klinik Nygaard, kan du bestille tid med det samme uden konsultation.

Gælder min forundersøgelse fra en anden klinik?
Hvis du har fået en filler forundersøgelse ved en anden klinik, skal du ifølge loven have en ny forundersøgelse hos vores sygeplejerske.
Hvor længe holder fillers?
Som oftest holder resultat i læberne i 7-12 måneder. I kindbenene og under øjnene er det videnskabeligt bevist at visse produkter kan holde helt op til 2 år. Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandlet. Erfaring viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.
Kan alle få fillers?
Ved herpes i udbrud frarådes behandling med Filler, idet herpesvirussen kan sprede sig yderligere. Vi behandler ikke gravide og ammende. Ellers kan alle behandles med Fillers.
Gør behandling med fillers ondt?
Inden selve behandlingen bliver der påført overflade bedøvelse, lidokain. Produktet indeholder også lidokain, derfor er smerten forbundet med behandling meget begrænset.
Kan fillers kombineres med andre behandlinger?
Ved at kombinere øvrige injektions-behandlinger og Filler kan der opnås et såkaldt “liquid facelift”, hvor rynkerne udglattes og huden opstrammes. Ligeledes kan Filler kombineres med laserbehandlinger for at opnå en finere og mere ensartet hudtone. Tal med vores eksperter om hvilke behandlinger, der vil give dig det ønskede resultat.

Priser for filler

 • Forundersøgelse af sygeplejerske
  Gratis
 • Læbeforstørrelse (0,6 ml)
  1.600 DKK
 • Læbeforstørrelse (1,0 ml)
  2.400 DKK
 • Nasolabiale furer / linje fra næse til mund / Rynker ved mund (1,0 ml)
  2.400 DKK
 • Løft af nedadgående mundvige (1,0 ml)
  2.400 DKK
 • Korrektion af rander under øjne (1,0 ml)
  2.500 DKK
 • Hage (1,0 ml)
  2.400 DKK
 • Næsekorrektion
  2.900 DKK
 • Jawline - Markering (2,0 ml)
  4.600 DKK
 • Jawline - Skarp markering (4,0ml)
  8.000 DKK
 • Kindben - Let markering (1,0 ml)
  2.400 DKK
 • Kindben - Skarp markering (2,0 ml)
  4.600 DKK
 • Filler - 2 områder samme dag (2,0 ml)
  4.600 DKK
 • Filler - 3 områder samme dag (3,0 ml)
  6.400 DKK
 • Filler - 4 områder samme dag (4,0ml)
  8.000 DKK
 • Full Face Lift
  14.000 DKK
 • Opløsning af filler med hylase
  1.000 DKK