Privat Hudlæge

Vil du slippe for ventetiden hos en hudlæge i det offentlige?

Vi tilbyder privat undersøgelse og behandling hos en hudlæge, hvor du kan komme i gang med behandling uden ventetid.

Når du har booket en tid kommer du til en konsultation hos vores kvindelige hudlæge Lina. Mødet starter med en grundig gennemgang af sygdomshistorien og problematikken, herefter laves der en undersøgelse af huden. Diagnosen stilles og der opstartes behandling med det samme. Der udskrives evt. recepter eller tages prøver mm.

Når den relevante behandling er iværksat, bliver man set til en kontrol efter nogle måneder.

Der er altid mulighed for undervejs at kontakte hudlægen med spørgsmål til behandlingen eller hudsygdommen. 

Lina har nogle helt klare værdier i forhold til samarbejdet mellem hende og den enkelte, som bygger på tillid, kvalitet og sikkerhed. 

Lina zeraiq

Speciallæge i dermatologi og venerologi

Hvilke hudsygdomme kan behandles?

Alle typer af hudsygdomme kan behandles, eksempelvis kan nævnes:

Forberedelse

Det kan være du oplever symptomer eller forandringer i huden. Det kan også være at du kender din hudsygdom, eksempelvis tidligere har haft modermærkekræft eller hudkræft, og blot ønsker gennemgang af huden eller modermærker. 

Uanset diagnose eller tidligere sygdomme er det muligt at få hjælp hos en privat hudlæge. 

Jo flere oplysninger hudlægen får, jo nemmere er det at finde diagnosen.
Det kan derfor være meget fornuftigt at tage billeder af sin hudforandring, og at man
noterer hændelsesforløbet – eksempelvis hvis man har fået nyt medicin.
Det er også en god ide at spørge familiemedlemmer om de har, eller har haft samme forandringer som en selv

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Om Lina

Godkendt behandler hos styrelsen for patientsikkerhed. 
Certificeret i Botox/Botulinumtoksin, ikke-permanente fillers, permanente fillers, scleroserende indsprøjtninger i kar og alle lasere, heriblandt IPL og Co2. Godkendt i kemiske peelings herunder TCA og phenol.  

Min passion er at forebygge og behandle hudsygdomme. I takt med min specialisering I hudsygdomme, udviklede jeg en særlig interesse for hud- og slimhindesygdomme i underlivet, laser og- æstetiske behandlinger.
Mine forcer er den brede dermatologiske erfaring, min særlige interesse for slimhindesygdomme I kvinders underliv, samt praktiske håndgreb indenfor laserbehandlinger og hudkirurgi.
Sideløbende med min speciallægeuddannelse har jeg deltaget i kurser og konferencer om hudsygdomme og æstetiske behandlinger I udlandet. 

Jeg arbejder til dagligt på hudafdelingen på Odense Universitetshospital, hvor mine ansvarsområder inkluderer kønssygdomme, genitale hudsygdomme og hyperhidrose. Desuden underviser jeg forskellige sundhedspersoner om forskellige hudsygdomme.

Jeg betragter huden som et lærred, hvorpå der er et kunstværk, der skal fortolkes. Det kan være en hudsygdom, der skal diagnosticeres eller et ønske om at blive en friskere eller pænere udgave af sig selv.
Mine kerneværdier I samarbejdet med den enkelte er tillid, kvalitet og sikkerhed. Jeg gør en dyd ud af kommunikationen for at sikre gensidig tillid, kvalitetshåndværk og kompromisløs sikkerhed.

Ønsker du behandling?

Ring gratis og uforpligtende til os og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din hudsygdom, eller book en tid allerede i dag.

 

Priser

  • Konsultation hos hudlæge
    2.500 DKK
  • Konsultation inkl. medicinsk akne forløb, blodprøver og recepter
    5.000 DKK
  • Konsultation inkl. screening af hudkræft på hele kroppen
    3.500 DKK