• For mænd
 • Hudlæge
 • Priser
 • Book tid

Skinbooster

Et sundt fugtboost til huden, der giver et nyt liv til dit ansigt – og minimerer rynker og linjer

Resultatet af en skinbooster behandling er en synlig forbedret hudkvalitet, hvor elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant, ved at injicere hyaluronsyre og glycerol. Du vil se en udglatning af huden, samt minimering af fine linjer, rynker og ar. Du vil mærke at huden føles stram, mere glat og blød.

Skinbooster

Vil du have en en sund og smuk hud nu og gode resultater også på lang sigt? 

Skinbooster er særligt godt til ansigtshuden, hals, bryst og hænder, da huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre, og hudkvaliteten forringes med alderen. Udover at tilføje huden fugt og fylde, er en langsigtet fordel at huden danner sit eget bindevæv i de områder hvor man har lagt en skinbooster – selv efter hyaluronsyren nedbrydes.

 • Forundersøgelse

  Min. 48 timer før behandling

 • Behandlingstid

  Ca. 30 min

 • Bedøvelse

  Lidokain

 • Restitutionstid

  Ca. 24 timer

 • Resultat

  Efter 2-4 uger

 • Holdbarhed

  6-12 måneder

Hvilke områder kan man behandle med skinbooster?

Klik på områderne herunder for at læse mere om behandlingen.

Du er i trygge hænder hos os

Skinbooster er en ny og innovativ metode, som anvendes i hele huden for at forbedre hudens kvalitet og glød.

Der anvendes et meget tyndt præparat, som indeholder store mængder af stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle der forekommer naturligt i kroppen.

Det er en krystalklar gel der kan injiceres i hudens øverste lag, hvor den har en unik evne til at binde vand til sig, og dermed udvide vævet med en udglattende og fornyende effekt. Resultatet er en synlig forbedret hudkvalitet, hvor elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant. Du vil se en udglatning af huden, samt minimering af fine linjer, rynker og ar.

En skinbooster behandling er særligt godt til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er især i disse områder at huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre, og hvor hudkvaliteten forringes markant med alderen. Fordelen ved behandlingen er endvidere, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt en skinbooster. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.

Vi arbejder udelukkende med de bedste produkter på markedet som er FDA-godkendt og CE-mærket.

Skinbooster: Belotero Revive

Vi behandler med Beloteros Skinbooster Revive, da vi mener at det er den bedste skinbooster, og den er udviklet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Beloteros produkter har en ekstra krydslinkende proces, der giver en bedre balance med højere elasticitet, plasticitet og kohæsivitet. Det øger produktets integration i huden og hyaluronmolekylerne tager længere tid om af blive nedbrudt, og dermed opnås en længere holdbarhed. Beloteros ekstra krydslinkede teknologi er patenteret, og kan derfor ikke kopieres af de andre konkurrenter.

Belotero Revive er for dig, der vil komme rynker og fine linjer i forkøbet med en skin quality booster, der med fugt og en let fylde forebygger alderstegn. Behandlingen er for dig, som ikke har brug for massiv fylde i dybe rynker, men som vil fremhæve dit ansigts egne træk på naturligste vis. Hvis du har dybe linjer du ønsker udglattet, skal du vælge fillers. Belotero Revive fugter huden indefra med hyaluronsyre 20mg/ml og glycerol. Glycerol er med til at holde på fugtniveauet i huden. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, som du ønsker. På den måde genopbygger Revive hudens elasticitet, fasthed og glød indefra.

For et optimalt resultat anbefales 2 – 3 behandlinger med fire ugers mellemrum, men antallet af injektioner med Belotero Revive afhænger meget af din hud samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Aftal et forløb med os, så du får det resultat, du drømmer om.

Bio-simulator: Profhilo har vundet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling. Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster men en hybrid her i mellem. Produktet anses for ar være en bio-stimulator, idet den får vores egen hud til at producere store mængder af kollagen og elastin, hvorfor huden opstrammes og rynker glattes. Profhilo indeholder det naturligt forekommende stof Hyaluronsyre som også findes i en skinbooster, og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Hyaluronsyren i Profhilo er behandlet på en bestemt måde, så det hjælper med at fremme produktionen af kollagen og elastin i huden.

Profhilo er for dig der ikke ønsker mere fylde i huden, men ønsker en opstramning af hudens eget bindevæv. Profhilo injiceres lige under hudens overflade i små depoter, hvorefter det fordeler sig jævnt.
For et optimalt resultat anbefales 2 – 3 behandlinger med fire ugers mellemrum, men antallet af injektioner med Profhilo afhænger meget af din hud samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Aftal et forløb med os, så du får det resultat du drømmer om.

Læs mere Læs mindre

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Inden behandlingen skal du til en forundersøgelse hos vores kosmetiske hudsygeplejerske – såfremt du ikke har fået fillers hos os tidligere. Har du fået en forundersøgelse til fillers hos os tidligere, kan du blot booke tid til behandling.

Til forundersøgelsen sikres det at du er sund og rask. Dit ansigt analyseres og dit fugtniveau samt overordnede hudkvalitet vurderes. Ud fra denne analyse tilrettelægger vores kosmetiske sygeplejerske en behandlingsplan der passer til din hudtype.
Du vil blive mundtligt og skriftligt informeret om behandlingen. 

Efter forundersøgelsen får du 48 timers betænkningstid, og du kan herefter modtage behandling med skinboosters.

Skinbooster på behandlingsdag

På behandlingsdagen

På behandlingsdagen skal du komme med et rent ansigt uden makeup. Inden selve behandlingen bliver der påført overflade bedøvelse, lidokain, som skal sidde på huden 30 minutter før behandlingen. 

Der vil blive taget fortrolige før/efter billeder til din journal. Herefter påbegyndes behandlingen, og der injiceres små dråber produkt i hele huden med en meget tynd og fin nål. Ved fine ar og linjer, lægger vi en koncentreret dosis for især at forbedre hudkvaliteten i disse områder. 

En skinbooster behandling tager cirka 30 minutter afhængig af dine ønsker og behandlingsområder. 

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil huden være let rød, grundet de mange fine stik i huden. Ifølge kliniske studier er 95% af patienterne i stand til at vende tilbage til sociale engagementer et døgn efter behandling.

Du må anvende makeup og creme 6 timer efter behandlingen.

Resultatet efter skinbooster-behandlingen opstår først nogle uger efter selve behandlingen. Dette skyldes, at de gamle, grå og triste hudceller først skal falde af huden, før de nye, sunde og fugtboostede hudceller kommer frem til hudoverfladen. Efter 2-4 uger vil hudkvaliteten være synligt forbedret –  med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og ar, bedre glød og udstråling, samt en øget elasticitet.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have en forundersøgelse inden?

Inden din første behandling med filler, skal du til en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske. Er du tidligere behandlet med filler hos Klinik Nygaard, kan du bestille tid med det samme uden konsultation.

Kan jeg få forundersøgelse og behandling samme dag?
Nej – efter forundersøgelsen skal der gå en lovmæssig betænkningstid på minimum 48 timer. Du kan sagtens booke tid til behandling inden du har fået din forundersøgelse, hvis det passer med at behandlingen ligger minimum 48 timer efter forundersøgelsen.
Gælder min forundersøgelse fra en anden klinik?
Hvis du har fået en filler forundersøgelse ved en anden klinik, skal du ifølge loven have en ny forundersøgelse hos vores sygeplejerske.
Hvor længe holder en skinbooster behandling?

Skinbooster holder i ca. 9-12 måneder, men selv efter 12 måneder vil bindevævet være stærkere end før din behandling med skinbooster. 

Kan alle få skinbooster?
Ved herpes i udbrud frarådes behandling med skinbooster, idet herpesvirussen kan sprede sig yderligere. Vi behandler ikke gravide og ammende. Ellers kan alle behandles med skinbooster.
Gør behandling med skinbooster ondt?
Inden selve behandlingen bliver der påført overflade bedøvelse, lidokain. Produktet indeholder også lidokain, derfor er smerten forbundet med behandling meget begrænset.
Hvad er forskellen på skinbooster og mesoterapi?

Forskellen på skinbooster og mesoterapi er, at mesoterapi bygger på hyaluronsyremolekyler, der ikke er krydsbundet. Det vil sige, at effekten af mesoterapi er meget kortvarig – måske kun en uges tid. Skinbooster holder 9-12 måneder da molekylerne er krydsbundne. Mesoterapi må laves af alle, hvorimod skinboostere kun må håndteres af læger og sygeplejersker. Skinboostere injiceres nemlig i læderhuden, hvor produktet virker hudforyngende og fornyende. Mesoterapi ligges derimod i overhuden. Skinbooster er klart at foretrække da effekten er langvarig.

Priser for Skinbooster

 • Forundersøgelse
  Gratis
 • Full face - yngre hud (1 ml)
  1.800 DKK
 • Full face - moden hud (2 ml)
  2.800 DKK
 • Profhilo (2 ml)
  3.800 DKK