• For mænd
 • Hudlæge
 • Priser
 • Book tid

Neostrata Retinol Peel

Effektiv retinol ansigtspeeling, der minimerer rynker, linjer og akne

En avanceret peeling, som består af retinol og et såkaldt Retinol Boosting Complex med to volumenstimulerende ingredienser, der er patenteret af NEOSTRATA. Peelingen eksfolierer huden, gør fine linjer og rynker mindre markante, bidrager til at minimere akne, øger hudens fasthed og giver samtidig en jævnere hudtone.

En behandling der styrker huden, samtidig med at den giver en fornyet glød

Behandlingen er til dig der ønsker at komme rynker og linjer til livs, opnå en flot glød – eller til dig der døjer med akne. Peelingen er også velegnet til sensitiv hud. Behandlingen foretages altid af en erfaren dermatologisk sygeplejerske, som vil vejlede dig til korrekt behandling.

 • Forundersøgelse

  Foretages på behandlingsdag

 • Behandlingstid

  Ca. 20 min

 • Bedøvelse

  Ikke nødvendigt

 • Restitutionstid

  Ingen

 • Resultat

  4-7 dage efter behandling

 • Vedligehold

  Kan gentages hver 4-8 uge

Du er i trygge hænder hos os

Retinol er en A-vitaminsyre, som er videnskabelig bevist at have anti-ageing effekt ved koncentrationer som dem der anvendes i peelingen

Vi har valgt Neostrata Retinol Peeling på grund af dens unikke kombination af bl.a. Retinol og E-vitamin. Peelingen virker ved at booste cellefornyelsen, fjerne døde hudceller og reducere urenheder, så huden fremstår mere regelmæssig og spændstig.

E-vitamin er en antioxidant, som modvirker frie radikalers negative effekt på huden.
For at opnå et optimalt resultat, anbefaler vi at peelingen gentages 2-5 gange i et behandlingsforløb, med 4-8 ugers interval.
Effekten af behandlingen er næsten altid god, men kan variere afhængig af den enkelte persons hud. For at opnå et optimalt resultat, kan det være nødvendigt at gentage behandlingen. Man kan ikke sige noget om varigheden af behandlingen, idet huden vil fortsætte med at ældes naturligt.

Læs mere Læs mindre

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Forud for behandlingen vil en grundig hudanalyse foretages, hvor din huds type og tilstand bestemmes.
Vi taler sammen om de tilstande der ses i din hud på dagen, og vi inddrager dine egne erfaringer og din historik.

Vores sygeplejersker lægger en målrettet plan for din hud, med målet at forbedre hudens kvalitet og sundhed.

Der vil blive gennemgået anbefalinger af hjemmepleje til din huds problematikker. Behandlingen vil tage udgangspunkt i din huds specifikke behov på dagen, hvor dit hjemmeplejeregime vil tage udgangspunkt i din huds behov på lang sigt.

På behandlingsdagen

Efter behandlingen

Som en del af regenereringsprocessen i huden, forekommer der normalt en afskalning af huden ca. 2-4 dage efter behandlingen, og denne effekt kan fortsætte i op til 7 dage. Afskalningen kan variere i intensitet fra person til person.

Der kan anvendes make-up umiddelbart efter retinolen er afvasket.

Man kan sagtens opholde sig udendørs i det nordlige Europa i sommerhalvåret efter en behandling, hvis man anvender en solcreme med faktor 30-50+ og såfremt man ikke decideret solbader de første 2 uger efter behandlingen.

Resultat af en Retinol Peeling

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have en forundersøgelse inden?

Forundersøgelsen foregår på samme dag som behandlingen, og foregår som en del af behandlingen.

Er forundersøgelsen gratis?

Forundersøgelsen er en del af behandlingen, og er derfor gratis.

Kan alle få Retinol Peeling?
Vi kan ikke behandle dig, hvis du har aktivt forkølelsessår eller anden infektion i huden. Vi kan ikke behandle dig, hvis du er solpigmenteret, gravid eller ammende.
Gør behandlingen ondt?

Behandlingen gør ikke ondt. Der mærkes en behagelig varme under behandlingen, forsaget af de aktive stoffer der arbejder i huden.

Hvornår kan jeg forvente et resultat?

Du kan oplevende en strålende, fornyet og flot hud 4-7 dage efter din behandling. 

Hvor ofte skal jeg have behandling?
For at opnå et optimalt resultat, anbefaler vi at peelingen gentages 2-5 gange i et behandlingsforløb, med 4-8 ugers interval.
Er der bivirkninger?
De fleste tåler retinol peeling godt. Som en del af den tilsigtede effekt, kan du som nævnt forvente en afskalning af huden og der kan i samme periode samt lige efter behandlingen opstå let rødme i huden. Der kan i sjældne tilfælde ses pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, således områderne bliver lysere eller mørkere end den omgivende hud. I yderst sjældne tilfælde, kan der ses ar-dannelse. Disse bivirkninger er aldrig set i vores klinik.

Priser for ansigtsbehandlinger

 • Hudanalyse og vejledning i hud
  Gratis
 • Fire & Ice Peeling
  850 DKK
 • ZO Stimulation Peel
  1.200 DKK
 • ZO Stimulation Peel Luksus - inkl. ZO Accelerated Serum
  1.500 DKK
 • Neostrata Retinol Peeling
  990 DKK