Du er i trygge hænder hos os

5-stars
Top kvalitet
Det er altid en rar og tryg oplevelse hos Klinik Nygaard. Der er pænt, rent og hyggeligt. Der er sat god tid af, til alle de spørgsmål der kunne være. Ninna giver en fantastisk og professionel rådgivning, og skaber smukke resultater. Jeg har fået lavet fillers flere gange hos Ninna, og jeg vil klart anbefale Klinik Nygaard.
25. august
5-stars
Fremragende service og yderst tilfreds…
Fremragende service og yderst tilfreds med behandlingen - kommer helt sikkert igen
16. august
5-stars
Kan helt klart anbefale Nygaard
Kan helt klart anbefale Nygaard, fik forkert behandling hos en anden klinik, og var helt knust...Ninna er fantastisk til at vejlede, og min hud er sund og ser frisk ud i dag. Jeg kan kun anbefale klinikken, man føler sig altid velkommen.
5. september
5-stars
Ninna er fantastisk
Ninna er fantastisk, hun er tålmodig og så dygtigt til hendes arbejde. Super kvalitet produkter og god rådgivning. Jeg som en meget besværlig kunder kan KLART anbefale denne skønne klink til hver en tid :)!
18. august
5-stars
Kan kun anbefales
Ninna er super dygtig til det hun laver, man føler sig tryg under hele forløbet, og Ninna er god til at forklare hvad hun gør, hvad der skal ske og svare på diverse spørgsmål man måtte have. Jeg er igang med hårfjerningsbehandling, og det er gået rigtig godt indtil videre! Hvis de havde laser til fjernelse af tatovering, ville jeg også komme og få det gjort hos hende 🙂
16. august
5-stars
Kan kun anbefale behandlingerne
Kan kun anbefale behandlingerne. Ninna er meget dygtig. Jeg vil helt sikkert komme tilbage.
16. august
5-stars
Der er altid god vejledning ift den…
Der er altid god vejledning ift den behandling der skal udføres😊
16. august
5-stars
Ninna er super dygtig
Ninna er super dygtig. Har fået lavet læber her med rigtig pænt resultat 🙂
16. august
5-stars
Jeg har fået lavet filler i læberne af…
Jeg har fået lavet filler i læberne af flere omgange nu, og jeg kan virkelig anbefale dette sted! Ninna er meget dygtig og professionel i det hun laver! Hvis man skulle være nervøs for første gang, er Ninna samtidig god til at skabe ro så nervøsiteten dæmpes! Er meget glad for mit resultat!
16. august
5-stars
Flot naturligt resultat
Altid en super oplevelse ved Ninna! Flot naturligt resultat og god vejledning☺️
16. august
5-stars
et meget professionelt team
et meget professionelt team. Jeg vil gerne komme tilbage
16. august
5-stars
et top profionalt sted
et top profionalt sted, ville aldrig bruge andre steder. de kommer med input for at få den bedste behandling.
16. august

Hvad er Rosacea?

Rosacea er en kronisk hudsygdom, hvis årsag ikke helt kendes. Forskningen viser dog at man kan være genetisk disponeret for rosacea.
Sygdommen viser sig typisk ved, at de små blodkar i ansigtet meget let udvider sig, og der kommer en vedvarende rødmen i huden.

Rosacea kan forværres af sol, krydret mad, alkohol og rygning.
For især kvinder, kan det være yderst invaliderende og socialt hæmmende med diffuse rødme på ansigtet, bumser knopper og karsprængninger.

Rosacea

Symptomer på Rosacea

I de letteste tilfælde vil du få rødme af huden i ansigtet, specielt på kinder og næse. Du kan få små fine tynde røde streger som tegn på udvidede blodkar, såkaldte teleangiektasier.

I mere udtalte tilfælde vil du foruden rødme af huden og udvidede små blodkar få betændte røde knopper (papler) og gule knopper (pustler).

I svære tilfælde får du også en betændelsesreaktion i huden med røde og gule knopper. Det er typisk, at tilstanden bliver værre, hvis du indtager alkohol, te eller kaffe, krydret mad eller bliver udsat for kulde, sol eller psykisk stress. 

Mange med rosacea har gener fra øjnene. Ca. halvdelen vil være generet af rødme af øjnene med irritation, tørhed eller fornemmelse af fremmedlegeme i øjet. Hos ca. hver femte begynder sygdommen med øjensymptomerne, såkaldt okulær rosacea, og først senere sætter sygdommen sig i huden.

Ældre mænd kan få vækst af talgkirtlerne på næsen, som bliver fortykket og deform. Dette benævnes rinofyma eller populært “kartoffelnæse”. 

Rosacea kan ses som mindre røde misfarvninger i ansigtet, røde edderkoppespindlignende eller større blågrønne karsprængninger på benene. Mange oplever med alderen, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Dette kan skyldes aldersbetingede forandringer i karrene, arvelighed, graviditet og motion. 
Udover at det rent kosmetisk kan være et problem, oplever nogle også forskellige grader af ubehag og smerter i forbindelse med de fremtrædende kar.

For mange betyder dette fornyet frihed at kunne droppe den tunge foundation i ansigtet – alt sammen med fornyet selvtillid og velvære.

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Man vil altid blive forundersøgt af vores hudsygeplejerske med speciale i laser. Forundersøgelsen kan ske umiddelbart før behandlingen.

Ved sådan en forundersøgelse sikres, at man er rask. Herudover gives information om den pågældende behandlings virkning og bivirkning. 

Det er også her, man forventningsafstemmer forløbet, samt inddrager kundens ønsker og visioner.

IPL mod rødme

På behandlingsdagen

Laserbehandlingen målrettes både karsprængninger og den diffuse rødme, men ikke I samme session. Laserbehandlingen er rimelig smertefri, men nogle kan mærke lidt prikken og stikken under behandlingen. 

Der tages før- og efterbilleder. 
En behandling varer typisk 10 min.

IPL mod rødme
Nordlys IPL

Hvordan virker IPL?

IPL-behandlingen virker meget effektivt på rosacea og karsprængninger, da lyset optages i blodets hæmoglobin (favestof), hvor lysets energi omsættes til varme. Dette får karrerne til at lukke sig. Nogle karsprængninger vil derfor forsvinde med det samme, eller kort efter behandlingen. Andre forsvinder i dage til uger efter behandlingen. 

Alternative behandlinger

Karsprængninger og Rosacea kan behandles med cremer, overfladiske kemiske peelings og IPL behandling.
Klinik Nygaard tilbyder alle ovenstående behandlinger.
Det kræver en individuel vurdering af Rosacea tilstanden for at kunne vejlede i den rigtige behandling for dig.
Det er gratis at få lavet en vurdering hos vores dermatologiske sygeplejerske Ninna. 

Den typiske behandling af karspræninger og rosacea, er IPL behandling kombineret med aktive cremer.
IPL- lys kan effektivt fjerne eller reducere blå og røde karsprængninger. 

Kemiske Peelings

Kemiske peelings virker på bestemte hudlag. Syrerne løsriver proteiner i huden, som til gengæld frigiver proinflammatoriske produkter. Herfra aktiveres sårhelingsprocessen, som indebærer dannelsen af nye hudceller, kollagen og elastin. Formålet er at opnå en reduktion i fine rynker, grove porer, pigmenteringer og en ensartet hudstruktur.

Aktive cremer

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden, som kræver de rette hudpleje- og makeupprodukter. Det er vigtigt at du anvender specialudviklede beroligende produkter, der kan holde din Rosacea nede. Vi guider dig og vejleder dig i vores hudpleje serie ZO Skin Health .

Har du spørgsmål?

Fik du svar?

Ellers vil vi glæde os til at snakke med dig, og hjælpe dig med at slippe af med din rødmen.

Priser - IPL behandling

 • Forundersøgelse
  Gratis
 • Enkelte kar
  990 DKK
 • Kinder og næse
  1.500 DKK
 • Hele ansigtet
  1.950 DKK
 • Hals
  1.950 DKK
 • Ansigt og hals
  2.950 DKK
 • Bryst
  1.950 DKK
 • Ansigt, bryst og hals
  3.500 DKK
 • Kar på ben - Få kar
  990 DKK
 • Kar på ben - Mellem område
  1.500 DKK
 • Kar på ben - Stort område
  1.800 DKK
 • Angiomer, få
  990 DKK
 • Angiomer, mange spredt
  1.800 DKK
 • Angiomer, spredt på hele kroppen
  2.900 DKK
 • Neglesvamp, hænder eller fødder
  2.000 DKK