• For mænd
 • Hudlæge
 • Priser
 • Book tid

ZO Stimulation Peel

Vores mest luksuriøse ansigtsbehandling, med produkter fra ZO Skin Health

ZO Stimulation Peel er en klinikbehandling, der med en kombination af forskellige AHA-syrer og aktive serums, arbejder på at penetrere huden og støtte cellefornyelsen. Behandlingen er med til at skabe en sund og velnæret hud uden sygdom og skader. 

Opnå en sund og strålende frisk hud, med masser af fornyet glød

Behandlingen er til dig der ønsker at vedligeholde eller opnå en sund og sygdomsfri hud. ZO Stimulation Peel kan målrettes pigmenteringer, uren hud, rynker, linjer, rosacea og sensitiv hud. Behandlingen foretages altid af en erfaren dermatologisk sygeplejerske, som vil vejlede dig til korrekt behandling.

 • Forundersøgelse

  Foretages på behandlingsdag

 • Behandlingstid

  Ca. 60 min

 • Bedøvelse

  Ikke nødvendigt

 • Restitutionstid

  Ingen

 • Resultat

  Umiddelbart lige efter behandling

 • Vedligehold

  Kan gentages hver 4-8 uge

Du er i trygge hænder hos os

ZO Stimulation Peel kan give dig en smuk og ensartet hud

ZO Stimulation Peel giver dig en blød og lækker hud ved at eksfoliere de døde hudceller væk, og efterfølgende gøre hudens øverste hudlag mere kompakt. Dette step er med til at styrke hudbarrieren og gøre huden mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger af skadelige stoffer fra miljøet og stråler fra solen. Med ZO Stimulation Peel er det muligt at forbedre fastheden i huden ved at stimulere hudens produktion af de kollagene fibre samt elastin. Melanin produktionen vil tilmed stabiliseres, således at hudtonen bliver mere jævn og ensartet, og pigmenteringer minimeres. ZO Stimulation Peel behandler og forbedrer specifikke hudtilstande såsom aldrende hud, tør og dehydreret hud, fedtet og uren hud.

Under behandlingen tilføres huden antiinflammatoriske ingredienser som virker beroligende og hæmmer betændelsestilstande, hvilket kan bekæmpe og lindre akne samt rosacea.

Vi anbefaler et behandlingsforløb af 3-5 peels med ca. 2-4 ugers interval, for at understøtte hudens regenerering og cellefornyelse. Vedligehold vil typisk være hver 6.-12. uge, eller efter behov. Dette skyldes at fra en keratinocyt (hudcelle) fødes til den afstødes fra huden, går der mellem 1.5-3 måneder (ca. 6 uger for yngre hud, og op mod 12 uger for ældre hud) og derfor vil en peel være gavnligt i dette tidsinterval for at understøtte cellefornyelsen, og holde hudens glød og spændstighed vedlige. Huden vil efter endt behandling fremstå gennemfugtet med en fornyet glød. Langt de bedste resultater opnås ved en kombination af en god daglig hudplejerutine og klinikbehandling med jævne mellemrum.

ZO Skin Health Stimulation Peel kan sagtens laves som en enkeltstående ”velvære” behandling og dermed give dig et resultat af fornyet glød, blød og velhydreret hud. Vi anbefaler dog oftest minimum 3x peel for at opnå et længerevarende resultat, særligt hvis du har specifikke hudproblematikker, så som akne, rosacea, pigmentering eller melasma.

Huden er et levende væv som tilpasses og påvirkes af mange forskellige faktorer, så som; genetik, stofskifte, hormoner, søvn, stress samt miljøpåvirkninger, herunder; sol, rygning, kost, væskeindtag, skidt, snavs og bakterier fra bl.a. fingre/hænder, mobiltelefoner og sengetøj – derfor kan der også være flere faktorer som skal tænkes ind, når man ønsker at forbedre og opretholde en sund hud. Tålmodighed og vedholdenhed er vigtige nøgleord på vejen dertil.

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Forud for behandlingen vil en grundig hudanalyse foretages, hvor din huds type og tilstand bestemmes.
Vi taler sammen om de tilstande der ses i din hud på dagen, og vi inddrager dine egne erfaringer og din historik.

Vores sygeplejersker lægger en målrettet plan for din hud, med målet at forbedre hudens kvalitet og sundhed.

Der vil blive gennemgået anbefalinger af hjemmepleje til din huds problematikker. Behandlingen vil tage udgangspunkt i din huds specifikke behov på dagen, hvor dit hjemmeplejeregime vil tage udgangspunkt i din huds behov på lang sigt.

På behandlingsdagen

Huden rengøres grundigt med et renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter eksfolieres huden mekanisk, med en scrub bestående af fine magnesiumkrystaller.

Der påføres ZO Peel Prep som fjerner alt overfladefedt på huden, og neutralisere pH-værdien i huden. Herefter bliver Stimulation Peel påført, som efter endt virketid bliver neutraliseret. I denne aktive fase kan der mærkes en varme og prikkende fornemmelse i huden. Da huden bliver reaktiv og varm af Stimulation Peel, beroliges, lindres og fugtes huden i tredje step. Huden bliver påført en maske som du efterfølgende ligger med i ca. 10 min.

I fjerde og sidste step bliver huden gjort kar til igen at komme ud i vejr, vind og sol. Huden bliver påført Daily Power Defense, der støtter hudens DNA reparation og styrker barrierefunktionen. Dernæst bliver Growth Factor Serum påført, som indeholder vævs- og vækstfremmende faktorer, som styrker hudens nydannelse af hyaluronsyre, collagen og elastin.
Til slut påføres huden solfaktor indeholdende SPF 50, for optimal beskyttelse.

ZO Stimulation peel efter

Efter behandlingen

Efter en endt behandling vil du opleve en fornyet og strålende frisk hud. Du kan se resultatet lige efter behandlingen.

I løbet af de næste 14 dage vil kollagen i huden øges. Efter 2 – 6 uger kan behandlingen gentages, for endnu bedre effekt og sundhed i huden.

Lige efter behandlingen på behandlingsdagen vil du også blive vejledt i, hvordan du på egen hånd kan optimere din daglige hudplejerutine og hvad du især skal holde fokus på, for at forbedre og opretholde en sund hud.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have en forundersøgelse inden?

Forundersøgelsen foregår på samme dag som behandlingen, og foregår som en del af behandlingen.

Er forundersøgelsen gratis?

Forundersøgelsen er en del af behandlingen, og er derfor gratis.

Kan alle få ZO Stimulation Peel?

Behandlingen kan gives til alle, det er dog vigtigt at nævne inden behandling hvis du har specifikke hudsygdomme eller er gravid, da behandlingen tilpasses dit behov.

Gør behandlingen ondt?

Behandlingen gør ikke ondt. Der mærkes en behagelig varme under behandlingen, forsaget af de aktive stoffer der arbejder i huden.

Hvornår kan jeg forvente et resultat?

Du kan oplevende en strålende, fornyet og flot hud lige efter din behandling. 

Hvor ofte skal jeg have behandling?

Vi anbefaler et behandlingsforløb af 3-5 peels med ca. 2-4 ugers interval, for at opnå et godt resultat og komplet cellefornyelse i alle hudlag. Vedligehold vil derefter typisk være hver 6.-12. uge eller efter behov. Dette skyldes at fra en keratinocyt (hudcelle) fødes til den afstødes fra huden, går der mellem 1.5-3 måneder (ca. 6 uger for yngre hud og op mod 12 uger for ældre hud) og derfor vil en peel være gavnligt i dette tidsinterval for at understøtte cellefornyelsen og holde hudens glød og spændstighed vedlige. 

Priser for ansigtsbehandlinger

 • Hudanalyse og vejledning i hud
  Gratis
 • Fire & Ice Peeling
  850 DKK 680 DKK
 • ZO Stimulation Peel
  1.200 DKK 960 DKK
 • ZO Stimulation Peel Luksus - inkl. ZO Accelerated Serum
  1.500 DKK 1.200 DKKK
 • Neostrata Retinol Peeling
  990 DKK 792 DKK